Milyen biztonságpolitikai szakértő az aki azt mondta nem lesz hábru pl Nogrády György? Én egy éretségivel megmondtam h háboru lesz
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 10:06
1/6 anonim válasza:
Csapnivaló. Én tíz éve a saját barátnőm lefketem, kezébe adtam egy bajonettet és annyit mondtam, keresd az aknát. Meg is találta és mikor felállt, leporolta magát csak annyit kérdezett, ezt most miért kellett megtanulnom? Annyit mondtam, mert te még életed során fogsz bajonettel aknát szedni, csak a többi nőve ellentétben te túl fogod élni.
2/6 anonim válasza:
Milyen bajonett meg akna szedés? :)))
3/6 anonim válasza:
Ezt fejtsd ki bővebben, kérlek!
4/6 anonim válasza:
Mentségére legyen mondva, hogy elég sokan osztották a véleményét.
5/6 anonim válasza:
És most mit mondat veled az érettségid?
Mikor lesz vége a háborúnak? :)
6/6 anonim válasza:
Ezzel a helyesírással szerintem te csak a tippmixen jelöltél be valamit és - az ilyen emberekre jellemző vak szerencsével - bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!