A migrációs kérdések megválaszolásához a klubrádió miért nem hív meg biztonságpolitikai szakértőket?
Egy bírósági tárgyalásnál pl a szakértő bevonása kulcsfontosságú.
Lehet az, hogy egy műsorvezető jobban ért a biztonságpolitikához, mint pl Nógrádi György?
#1 az pont beleillene a klubrádió profilijába :P
Azért nem hívnának meg bennfenteseket, mert nem lenne elég píszí a valóság, nem illeszkedne az általuk képviselt baller multikulti irányvonalba a szakértők mondandója.
'Azért nem hívnának meg bennfenteseket, mert nem lenne elég píszí a valóság, nem illeszkedne az általuk képviselt baller multikulti irányvonalba a szakértők mondandója.'
Szerintem meg nem kéne annyira polkorrektnek lenni a témában. Ha a fost színes cukormázzal leöntjük, attól még ugyanaz marad.
#1 te hallgattad valaha a klub rádiót? kétlem, mert akkor nem írtál volna farzsebből ekkora baromságot.
egyébként a klub rádió alap koncepciója, hogy csak baloldali embereket hívnak meg a műsorba, a "betelefonálók" 90%-a mind beszervezett ember, és kb az egész rádió az Orbán fikára van kihegyezve.
12:54 teljesen tájékozatlan vagy. Látsz valami, de nem érted, felszínes tudás alapján ítélkezel, tudás helyett fantáziálsz.
Az a valami "valami kis csaj" Speidl Bianka az arab világ avatott ismerője. Egyetemen arab filozófiát, arab történelmet is tanult. 4 évig élt az arab világban Szíriában Libanonban, Tunéziában. A többit megnézheted itt: [link]
Bár szerintem úgysem fogod, a stílusod alapján nem tájékozódni, hanem köpködni szeretsz.
1-es vagyok.
valóban igazatok van, összekevertem a Class FM- el a club rádiót.
"Az a valami "valami kis csaj" Speidl Bianka az arab világ avatott ismerője"
Kár hogy én nem Speidl Biankáról beszélek, hanem Incze Nikoletta nevű kiscsajról. Itt éppen az állami csatornán arról beszélgetnek hogy a muszlimok el akarják foglalni Európát :D Messziről látszik hogy a színvonal és a beszélgetők értelmi szintje is valahol a béka feneke alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!