Bödőcs melyik ellenzékinek/pártnak a megrendelésére gyártja az előadásait?
Sokan Hofival azonosítják, véleményem szerint meg sem közelíti azt a szintet, de ez szubjektív.
Nem titok hogy balliberális, a választások előtt agresszívabban, vagyis érezhetően sokkal jobban nyomta az előadásiban a ballib propagandát, nyilván valakinek (valakiknek) a megrendelésére.
Az ellenzék bukása óta nem is látni a közéletben, utoljára azt nyilatkozta hogy visszavonul egy időre. Ez arra enged következtetést, hogy a hozzáfűzött reményeket nem váltotta be? Csak kérdés, hogy ki(k) támogatta a háttérből?
Nem tudom honnan veszed, hogy USA rajongó. De egyébként miért lenne rossz, ha USA rajongó lenne?
Az igaz, hogy követi az amerikai stand up-osokat. De akkor ilyen logikával, ha nekem tetszik egy orosz vígjátéksorozat az azt jelenti, hogy Oroszország rajongó vagyok és szeretem Putyint? Biztosan nem. Csak azért nem fogom azt mondani egy egyébként nagyon jó orosz sorozatra, hogy rossz, mert nem szeretem Putyint.
Be kéne fejezni ezt a kultúrharcot, hogy minden művészt, előadót stb. be akartok skatulyázni, hogy oroszbarát fideszes, vagy gyurcsányista USA rajongó. Ha pedig nem a fideszes kategóriába teszitek, azaz nem veletek van, tehát ellenség, akkor pedig ne kapjon semmit az államtól és dögöljön meg a lova. Bödőcs mindkét oldalt kritizálta és sosem ment pártrendezvényre hakni adni, sosem buzdított valamelyik párt támogatására.
Az adókat nem csak a fideszeseknek kell fizetnie, ezért nem pártszimpátia alapján kéne az állami támogatásokat osztani, hanem az alkotó teljesítménye alapján és az alapján, hogy mennyire szorul rá.
"Persze, csak gondolom azért nagyon pc-n adta elő"
Nagyon.
https://www.youtube.com/watch?v=dEODabHFMBg
"Azt hazudtam, hogy hazudtunk. De nem volt igaz! Igazat mondtam! Nem mondtam igazat. Arról igazat mondtam!" :)
Persze lehet ezt a fajta humort nem érteni. Csak az nem biztos, hogy a humorista hibája. Gyurcsány megosztotta az oldalán a paródiát, és "jót röhögött" rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!