Csak engem kerülget a masszív szó szerinti fizikai hányinger a választások óta?
K.rva rosszul érzem magam. Én nagyon magamra vettem a választásokat. Soha ennyire nem éreztem még rosszul magam emiatt.
Tudod van az az érzés, nem tudom megtapasztaltátok-e már valaha, amikor úgy érzed tartozol valahova. Amikor úgy érzed rokon lelkekkel vagy körülvéve. Én akkor éreztem ezt először életemben, amikor egy koncerten voltam. És elkezdett a zenekarral játszani az egész tömeg. Lelassított az ütem és elkezdtek letérdelni az emberek, de sokan százak egyszerre, és mikor letérdelt mindenki, pár másodperc múlva egy droppra a zenében felugrottunk egyszerre. Nem volt megbeszélve, nem tudhatta senki hogy pontosan mikor kell majd, de mégis mindenki egyszerre ugrott. Egy pillanatra csak, de úgy éreztem hogy sok százan egyszerre mind ugyanarra gondoltunk és ugyanazt éreztük. Félelmetesen jó volt.
Én azt érzem ma, hogy nem tudok azonosulni senkivel ebben az országban. Hogy itt nincs senki, aki az én érdekeimet képviselné, aki az én hangom lenne a politikában. És nincs senki, aki ugyanazt tartaná fontosnak amit én. Nekem fontos lenne a környezet védelem, Budapest élhetőbbé tétele, az autók teljes kitiltása a belvárosból és a pesti rakpartról, mert én itt élek és látom, érzem, hogy mennyire rossz, mennyire élhetetlen.
Fontos lenne egy jó oktatás, ha én itt szeretném felnevelni a gyerekem, mert nincs számomra nagyobb érték mint a saját gyerekem sorsa és élete.
Nem képvisel itt engem senki, nem ért meg senki. Aki mégis, péládul Puzsér pogramja, vagy például egy mkkp-val vagy civil szervezetekkel tudok szimpatizálni, azok maximum 3-4 százalékot kapnak, ha megmérettetik magukat és semmilyen esélyt nem látok rá, hogy valaha is többségben legyenek ilyen programok.
Borzalmasan rossz érzés egyedül lenni itt.
Nem akarok itt lennni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!