Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem kerülget a masszív...

Csak engem kerülget a masszív szó szerinti fizikai hányinger a választások óta?

Figyelt kérdés

K.rva rosszul érzem magam. Én nagyon magamra vettem a választásokat. Soha ennyire nem éreztem még rosszul magam emiatt.

Tudod van az az érzés, nem tudom megtapasztaltátok-e már valaha, amikor úgy érzed tartozol valahova. Amikor úgy érzed rokon lelkekkel vagy körülvéve. Én akkor éreztem ezt először életemben, amikor egy koncerten voltam. És elkezdett a zenekarral játszani az egész tömeg. Lelassított az ütem és elkezdtek letérdelni az emberek, de sokan százak egyszerre, és mikor letérdelt mindenki, pár másodperc múlva egy droppra a zenében felugrottunk egyszerre. Nem volt megbeszélve, nem tudhatta senki hogy pontosan mikor kell majd, de mégis mindenki egyszerre ugrott. Egy pillanatra csak, de úgy éreztem hogy sok százan egyszerre mind ugyanarra gondoltunk és ugyanazt éreztük. Félelmetesen jó volt.

Én azt érzem ma, hogy nem tudok azonosulni senkivel ebben az országban. Hogy itt nincs senki, aki az én érdekeimet képviselné, aki az én hangom lenne a politikában. És nincs senki, aki ugyanazt tartaná fontosnak amit én. Nekem fontos lenne a környezet védelem, Budapest élhetőbbé tétele, az autók teljes kitiltása a belvárosból és a pesti rakpartról, mert én itt élek és látom, érzem, hogy mennyire rossz, mennyire élhetetlen.

Fontos lenne egy jó oktatás, ha én itt szeretném felnevelni a gyerekem, mert nincs számomra nagyobb érték mint a saját gyerekem sorsa és élete.

Nem képvisel itt engem senki, nem ért meg senki. Aki mégis, péládul Puzsér pogramja, vagy például egy mkkp-val vagy civil szervezetekkel tudok szimpatizálni, azok maximum 3-4 százalékot kapnak, ha megmérettetik magukat és semmilyen esélyt nem látok rá, hogy valaha is többségben legyenek ilyen programok.

Borzalmasan rossz érzés egyedül lenni itt.

Nem akarok itt lennni.

2022. ápr. 9. 20:53
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
7, Csak leírtam amit érzek. És ha rosszul érzem magam, akkor sopánkodok. Ez elég emberi szerintem.
2022. ápr. 9. 21:20
 12/33 A kérdező kommentje:
8, Ez az mentalitás, amitől elfog a hányinger. Te kiírsz engem ezzel a nemzetből és ki is gúnyolsz egyúttal. Ez őszintén nagyon rosszul esik még úgyis, hogy csak egy névtelen hozzászólás egy nevenincs oldalon.
2022. ápr. 9. 21:22
 13/33 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem tetszik ,vagy nem tudod elfogadni a többseg döntésér akkor nem vagy érett a demokráciához..Menj ki Kubába vagy Braziliába..
2022. ápr. 9. 21:23
 14/33 A kérdező kommentje:

"A teljes világpolitika a szélsőségek felé tolódik, én inkább választom a haveri alapon való szűrést és a korrupciót, mint az imént felsorolt új nácizmust."

Én nem tudom elfogadni jó szívvel egyiket sem.

2022. ápr. 9. 21:24
 15/33 anonim ***** válasza:
76%
Akkor minek sírsz itt..Nyitva a határ..
2022. ápr. 9. 21:25
 16/33 A kérdező kommentje:

13, Nem az a bajom, hogy most nem nyert az akit én jónak tartanék. Az a bajom, hogy soha nem alakult meg az a párt, vagy ha megalakult hát soha nem ért el sokat, soha nem szavaztak rá sokan, és soha soha soha soha a büdös életben amíg élek és meghalok, amíg felnevelek egy gyereket, amíg ő él és meghal, soha nem is fog megalakulni, soha nem írják meg programját, soha nem szavazzák meg, és soha senkit nem is fog ez érdekelni.

Ez a bajom. Hogy a reményét se adják, meg hogy csak kilátástalanságot és kétségbeesést érzek.

2022. ápr. 9. 21:27
 17/33 anonim ***** válasza:
88%

16#

Jól sejtem, hogy fiatal vagy még?

Ebben az esetben annyi bíztatót mondhatok, hogy később belátod majd, hogy a politikában nincs tisztesség, mindegyik lop-csal-hazudik. Amelyik látszólag tisztán a hatalom közelébe jut, előbb-utóbb az is besározza a kezét. Ha elfogadod majd, hogy miként működik a rendszer, akkor kevésbé fogod a szívedre venni.

2022. ápr. 9. 21:34
 18/33 A kérdező kommentje:

15, Miért ajánlgatjátok hogy menjek el? Miért jó ez nektek? Miét írtok ki a nemzetből, meg miért hordtok le azért amit gondolok?

Szeretema magyar verseket. Ady-t, szeretem Radnótit. Soha nem lesz mmég egy anya nyelvem, amin ennyire érthetek és élvezhetek egy verset. Szeretem a magyar tájakat, a bükkben túrázni, a szalajka völgyben. Apám harcolt 56ban, most 83 éves.

Én nem vagyok magyar? Én nem vagyok nemzeti? Én nem érdemlek képviseletet? Nekem el kell innen menni és idegen nyelvet idegen helyen beszélni?

2022. ápr. 9. 21:35
 19/33 anonim ***** válasza:
87%
Senki nem mondta hogy nem vagy magyarm.Cska kurvára unalmas ez a mártirom dolog.mHa nem tetszik ami itt van el lehet menni.
2022. ápr. 9. 21:36
 20/33 A kérdező kommentje:
19, Neked őszintén tetszik ami itt van?
2022. ápr. 9. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!