Magyarország a béke és a szeretet országa lesz és betemetik a polgárháborús árkokat? 💛💛
Figyelt kérdés
Tök mindegy ki van hatalmon, csak legyen szeretet, békesség és gazdasági prosperálás.
Senkinek se legyen üres a pénztárcája és a szeretet győzzön a gyűlölködéssel szemben.
2022. ápr. 9. 19:11
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
20 szavazat
1/11 anonim válasza:
Legyen tánc, meg szórakozás. Meg zárcsökkentés.
2/11 A kérdező kommentje:
1: Nem kéne elhülyéskedni. Egy békés politikai kultúrára lenne szükség Magyarországon, ahol nem gyűlölködik mindenki. De amíg mindkét oldal acsarkodik, addig nem lesz változás.
2022. ápr. 9. 19:24
3/11 felkelhetetle válasza:
A szeretet kifogyott, béke nem is volt.
5/11 anonim válasza:
Magyarország a béke és a szeretet országa lesz ... egészen addig amíg a Fidesz van a hatalmon! :)
7/11 anonim válasza:
Tök mindegy ki van hatalmon tényleg. Hagyjuk is hogy a fidesz nem csak kampány időszakban, hanem állandóan masszívan tolja a gyűlölet kampányait különböző csoportok ellen minden elérhető médiában.
8/11 anonim válasza:
Kérdező, erre ma nincs igény, ellenben össznépi ellenségképekre van, akiket lehet gyűlölni
9/11 A kérdező kommentje:
7: Én nem ezt írtam. Ezt írtam: "Tök mindegy ki van hatalmon, csak legyen szeretet, békesség és gazdasági prosperálás."
2022. ápr. 9. 20:31
10/11 anonim válasza:
A magyarok megszavazták kétharmaddal hogy ne legyen béke. Innentől ez a gyűlöletkampányok,lejárató kampányok fellegvára lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!