A hatalom a népé... Kivéve, ha a fideszes vagy?
Ment az ellenzéki kampányzárón ezerrel ez a zene, aztán most, hogy a hatalmával élve döntött a nép, máris megszűnt a demokrácia, a nép meg vidéki lett és írni-olvasni nem tudó barom.
Hogy is van akkor ez?
#11 pestről a mátrába, bükkbe, börzsönybe, bakonyba, és balaton felvidékre szoktam járni, meg ipolyság/balassagyarmat felé a felvidékre, és évente 1-2x végig szlovénia/horvát, vagy szerbia felé.
Gyalog (túrázás), és motorral is.
Szóval de, látom a léhűtést a földeken, szerte az országban. Vannak olyanok amiket megművelnek de az a kevesebb, többség csak az EU támogatások felvételé. Felvidéken még a meredek hegyoldalban is művelik a földet.
Hát igen, ezért jön a zöldségek nagy része is importból.
#13 nem, ezt csak a te kisebbségi komplexusod hozza ki belőle.
Pest egy szeméttelep.
16# azt se tudod mi az a kissebségi komplexus.
Igen pest egy szemét domb szemét emberekkel akik leidiótázzák a vidékieket és tudtatlan fideszesnek mondják őket.
Mi nekünk legalább van indok rátok rosszat mondani mert tapaaztaljuk a lekezelő mocskos stílusotok
#17 de, tudom, látom.
Én nem csak a vidéki fideszeseket idiótázom le, hanem a városiakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!