Jarosław Kaczyński szemészorvoshoz küldené Orbánt.Végleg oda a magyar lengyel szövetség?
Szeretnék erről olvasni jobbos oldalakon is de nem találom.Csak hogy független objetíven tájékozódjak.
orbán ápolja a régi Magyar hagyományokat, a Magyarok mindig a vesztesek oldalára álltak.
orbánnal csak az a baj hogy őmiatta szívunk majd de nagyon.
Itt Magyarországon a legtöbb ember simán el tudja képzelni, hogy Zelenszkij megrendezte az egészet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
Köztük én is. Orbán csak a frankót mondja.
Az oroszoktól kapjuk a gázt és az olajat amitől függ a gazdaságunk és az életünk , a lengyelektől mit kapunk?
Ha neked választanod kellene, hogy jóba legyél a szomszéddal és lédózeróljak a házad és utcára kerülj vagy inkább a házad mentsd meg de beszóljon neked a szomszéd akkor mit választanál?
"Orbán a választások megnyerése utáni első, szerdai sajtótájékoztatóján nem volt hajlandó egyértelműen elítélni az oroszok bucsai mészárlását, hanem azt mondta, ezeket előbb ki kell vizsgálni."
En nem vagyok fideszes, de ezzel most egyetertek. Dontsuk el vegre, hogy az igazsag oldalan allunk, es megvizsgaljuk a dolgokat mielott csipobol iteletet mondanank, vagy azonnal mindent az oroszok nyakaba varrunk, de akkor meg ne akarjunk alszent modon igazsagpartinak latszani.
A lengyelek köztudottan a magyaroknál sokkal inkább oroszgyűlölők.
A lengyelek a skandináv országokból sokkal könnyebben juthatnak pl gázhoz.
A lengyelek éppen ezért alapjaiban másképp állnak az egész háborúhoz. Én megértem őket, de ök is meg kell értsék a mi helyzetünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!