A FIDESZT nem kéne átnevezni Fiatal Demokraták Szövetségéről, Boomer Demokraták Szövetségére? BUDESZ
Figyelt kérdés
Fiatalok, mit gondoltok arról, hogy teljhatalmú boomerek irányítják az országot újabb 4 évig?2022. ápr. 4. 15:44
3/12 A kérdező kommentje:
És ugye fiatalnak hazudják magukat holott kőboomerek :D
2022. ápr. 4. 15:46
4/12 anonim válasza:
Bummer Magadan című dalját hallgatod, pávus?
5/12 anonim válasza:
Már rég nem úgy hívják őket, elég szánalmas provokatív ez a kérdés is.
6/12 anonim válasza:
A jobbratolódás után felvették a Magyar Polgári Párt, majd a Magyar Polgári Szövetség nevet. A Fidesz csak a régi brandnév, amit megtartottak.
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor is jelezni kéne h kőboomerek, mert ez így félrevezető szerintem.
Pl. alapítasz egy neonáci pártot Liberális Párt néven, ez mennyire jogszerű vajon? Bíróságon nem lehet megtámadni az ilyesmit?
Mivel félrevezető a nevük valamilyen szinten szerintem ez csalás... Tudom h nem sok ember annyira buta h bedőljön de bizonyos esetekben már pár szavazat is számíthat...
2022. ápr. 4. 15:55
9/12 anonim válasza:
7
Ezt a roppant színvonalas poénbonbont minden kérdés alá oda fogod írni, vagy egyszer azért megunod?
10/12 anonim válasza:
9# Még csak kétszer írtam:) Többet nem fogom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!