A fidesz miért csinálja ezt? Na és a szavazók?
(Már így a választások után) Az lenne a kérdésem, hogy hónapok óta ment a miniferi meg az ehhez hasonló média tartalmak. Nagyon sokszor láttam facebookon, hogy ezt meg azt csinálná MZP, és a kommentelők ezrei egyetértettek vele.
Azt elmondaná egy kedves fideszes szavazó, hogy miért ért/értett ezekkel egyet? Megnézte egyáltalán MZP eredeti, vágatlan videóit egyszer is hogy valójában mit is mondott?
Például, hogy lehet azt a mondatát -HA A NATO úgy dönt hogy fegyvereket küldene, akkor ezt mi is támogatjuk- úgy értelmezni, hogy a háborúba sodorna minket? Ha már NATO tag vagyunk, kötelességünk megtenni a kéréseiket a tagságért nem? Orbánnak nem kötelessége aláírnia azt a bizonyos papírt, hogy segítenünk kell ukrajnát?
Okot (esetleg egy idézetet) tudna rá valaki mondani hogy hogy lehet MZP Gyurcsány embere? (Sehol nem láttam erre utaló nyomokat, hogy valójában Gyurcsány a főnök)
Meg amit végképp nem értek, hogy hogy lehet hogy a "baloldal" miatt gyengül a forint? (Ezt Hollik András jelentette ki) Nincs is beleszólásuk a kormányzásba..
Meg sok helyen olvasom hogy "Dehát most sokkal több a fizetés" mint 2010 előtt. Igen 1970 óta is százszorosát keresik az emberek most, jah 2000 ezer forint volt a fizetés, a kenyér meg két forint. Most 200 ezer(elvileg) a fizetés, és 350-400 a kenyér ára a legolcsóbb helyeken is. 2020 óta, nem tudok olyan terméket mondani, aminek ne ment volna fel az ára legalább 15-20 százalékkal
200 ezres a minimálbér, amiről azt se tudom hogy hogy működik, egy tanár nem keres 200 ezret, sőt.(Egyébként ha már a tanárokba képesek belekötni, igen heti 25 tanórájuk van max, aztán otthon több száz dolgozat javítás és a többi)
Miért gondolják azt, hogy itt jó a színvonal az európaihoz képest? Hollandiában(nem csak Ott) a gagyi fizetés 10eu/h ami alsóhangon is kb 3500 forint. A szállás (ahogy kint dolgozó ismerőseimtől hallottam) 400 euró, az árakat meg nem akartam elhinni, hogy nem drágábbak mint itt.
Többet már nem kérdezek, mert így senki nem fogja elolvasni. Előre is köszönöm a megfontolt válaszokat!
MZP legújabb agymenése:
Nem veszi át a mandátumát, inkább visszamegy Hmvásárhelyre, hogy megvédje a hmvársárhelyi gyermekeket attól, hogy a fidesz elvigye őket katonának Ukrajnába.
Kedves 11es kommunista!
Orbán apád a sorkatonaságot fontolgatja!
Joggal teszi Mzp ezt
12
Nem értem, hogy a magadfajták miért írogatnak még hülyeségeket, még választások előtt talán megértem, de igy utána már tényleg eléggé nagy baromság. Vagy neked nem szólt senki, hogy már lezajlottak a választások, látom máshova is irkálsz hatalma nagy f*szságokat kedves kettő és fél csillagos barátom!
Ez nem hülyeség! Nem olvastad? “Megerősítjük a honvédséget”
Szerinted honnan vesz katonát?
1998ban Orbán még demokrata volt mameg kommunista.
Kb ennyit ér hogy mi szűnt meg és mi nem.
“Megerősítjük a honvédséget”
Németország most emelte négyszeresére a honvédelmi költségvetését.
Szerinted ott is bevezetik a sorkatonaságot?
A hivatásos katonák létszámát növelik, az eszközállományt korszerűsítik, növelik.
Nagyjából ennyi.
Nincs szükség képzetlen "gyerekekre".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!