A budapestiek jelentős része milyen alapon hiszi magát felsőbbrendűnek és nyomja az állandó vidékizést, analfabétázást?
Vidékről "kapaszkodtam fel" a fővárosba, ott éltem 6 évig. A külkerületek (Csepel, Kőbánya, Erzsébet) összemérhetetlenek a vidékkel gettósodás tekintetében, és itt találkozol a kifejezetten erre a régióra jellemző embertípussal, a csöves prolival: az alkoholista, segélyből élő, okosbamegoldjuk, trolin utazó, alacsony szókincsű és parasztul beszélő, igénytelenül öltöző, zsíroshajú emberekkel.
Pécs, Szeged, Sopron, Debrecen, Eger de kb. az összes "vidéki" megyeszékhely össze sem mérhető utcaképben, élhetőségben ezekkel a kerületekkel és nem Budapest javára.
De beljebb is lehet menni, a nyóckert talán említenem sem kell, egyszerűen az utcakép részei a hajléktalanok meg az imént vázolt emberek. Ami átlagmeber számára még elérhető és "elitnek" számít az az I-V.-ik kerület, ami meg is látszik a négyzetméterárakon.
Ez már több mint 10 éves kép, de szerintem ma is elég sokat elmond:
Az érdekes az, hogy akik velem együtt költöztek fel, azokon is egy idő után elkezdtem látni a flegmázás jeleit meg a balliberális "értékeket" megjelenni, minha el is felejtették volna a gyökereiket.
Mi lehet ennek az oka?
#1 Az ilyen polihisztorok még a tanult emberek között is ritkák. BP meg egy nagy koszos putris gettó.
#8 Persze, manipulált, összevágott videók mutatják a vidéki valóságot. Agyhalál.
Azt kéne már felfogni, hogy a falusi emberek többsége ugyanolyan ember, csak nem városban él, hanem falun. A legtöbb falusi is városba jár dolgozni, szórakozni, tanulni. A falvak többsége "alvótelepülés".
#16! Te most tényleg azt hiszed, hogy azért, mert pesti vagyok, sose jártam vidéken?🙄 Bocs, hogy kiábrándítalak, de rengetegszer, városban is, falun is. Ordító a különbség. Jártam, nem egy falunapon. Csodálatosan mutatja, nem kell hozzá videó. Természetesen vannak KIVÉTELEK. Csak ti úgy tesztek, mintha az lenne az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!