Rosszabbul élünk, mint 4 éve?
Figyelt kérdés
Már egy hónappal a választás előtt megírtam, hogy a magas infláció miatt rosszabbul élünk, de a választás után a Magyar Nemzeti Bank (MNB) is bátran ír erről a friss inflációs adatokat látva.2022. ápr. 8. 13:04
11/13 A kérdező kommentje:
Már februárban is hatalmas, mintegy 1433,7 milliárd forintos költségvetési hiányról adott számot a szaktárca, ezt pedig tovább romlott márciusra.
2022. ápr. 8. 14:36
12/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, ne erőlködj.
Az emberek jobban élnek, legalábbis döntő részük.
Inkább most az ellenzékről értekezz , mert az " állításodat" megcáfolta a választás, nem kicsit, nagyon!
13/13 anonim válasza:
Én személy szerint nem élek rosszabbul, pedig a munkahelyemen mindenki ellenzéki szavazó. Ők depisek ezért, közbe meg panaszáradat van, hogy többszázezer forintot adnak ki erre, meg arra, mert ide és oda mennek, ilyen és olyan családi nap van. Csak nem tudom, hogy ha olyan szar ebben az országban, akkor mégis hogy tudnak havi szinten elcseszni 300 ezer 500 ezer forintokat? Nem értem, hogy miért rossz nekik akkor. Valaki segítene ebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!