Mi a különbség egy fideszes és egy lmbqt papagáj között?
Mind2 képes rá hogy visszamondja amit hallott.
De valójában egyik se érti hogy mit jelent a szöveg, csak nagyon hitelesen le tudja utánozni.
Pl amikor egy fideszes visszamondja a propagandát, úgy tesz mintha a saját véleménye lenne. De amíg a gazdája (orbán) nem ismérelgette neki hónapokig, azt se tudta hogy létezik.
Nem mert az lghdtv témát orbán találta ki.
Előtte egyik falusi se tudta hogy mi az, most se tudják.
"Dehaaaat a fiaúbaúl necsnaajon maaan műtétetett a gyúcsáány"
A milyen témát? Mindegy.
Régen nem létezett lmbtq propaganda. Csak ilyen emberek, bár sokkal kevesebben. Nálunk talán még nem, de az Államokban már együtt versenyeznek a magukat nőnek gondoló férfiak a valódi nőkkel. Marha sportszerű, ugye? Minden mostanság készülő amcsi filmet telepakolnak lmbtq szereplőkkel. Nem csodálkoznék, ha létezne rá valami kvóta, hogy már le sem szabad forgani egy filmet nélkülük.
Az a véleményem, egyébként, hogy az lmbtq propaganda pont az lmbtq embereknek árt a legjobban.
Az a baj hogy én sehol se látok semilyen lqt propagandát.
A buta fideszesek beszélnek róla, senki más.
Figyelem elterelés az ostoba egyszerű embereknek.
2022 usa filmeket nézd meg. 1ikben sincs semmi b*zulás.
Vagyis orbán eléd rakta, te meg annyira elhitted hogy szinte már látod.
Pont az a lényeg, hogy itt ne is legyen
A filmeket a Netflixen láttam, nem a híradóban.
Azt se tudod miaza netflix ne hazudj fideszbuta.
Írj 1 peldát, hol láttál te bármilyen propgandát.
Hát, ha valaki megfigyeli a helyesírásodat, meg a fogalmazásodat, az nem engem tart butának.
.
Ez már a legalja. Fogalmazás helyesírás teljesen jó, telóról pötyögök és nem pocsékolom fideszpapagájokra az időt.
Meghát primitív vagy, próbálok a buta fideszes szinteden fogalmazni, akkor talán felfogod.
Azt se tudod miről beszélsz ,csak visszamondod amit a tv2-n láttál. De ne aggódj, az átlagfideszes csak ennyire képes.
1 netflix sorozatot se linkeltél, mert azt se tudod mi az.
Basszus. Ezt nem tudtam.
Az LG hdtv-t is a fidesz találta ki? Nekem is ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!