A a baloldal mivel tudja bizonyítani,hogy nem akarnak gender,lmbt propagandát az ovikba,általános iskolákba bevezetni?
Dobrev Klára volt a kidolgozója, aki egy meghatározó alakja (volt) az ellenzéki összefogásnak.
12-13 éve még nyugaton is gyerekcipőben járt a nemek összemosásának kísérlete.
Milyen bizonyíték van arra, hogy az ellenzék nem vezetne be ilyen fertő dolgokat az ovikba?
3.
Én bizonyítottam a cikkel, hogy beakartak ilyesmiket vezetni.Te bizonyítsd be,hogy nem akarják.
A faluban a cigányok is nagyon rettegnek mert lqmbt.
Te is azon a szinten vagy.
#3, #4
Szerintem felesleges bizonygatni. Be van tiltva, ergo ha nem akarnak ilyet, akkor nem kell rajta felháborodni!
Van gyereked kérdező, ha igen kérdezz rá, hogy oviban vagy suliban tapasztalt-e ilyet? Ha meg nincs akkor szépen fogd be a szád és ne szólj bele a gyerekesek ügyébe....Mert mindig lesznek olyanok akik nyitottságra és elfogadásra nevelik a gyermekeiket és olyanok is, akik meg konzervatívan.... ez így van....
Én pl meleg vagyok, de szerintem nem lettem volna nyitott, ha nem ilyen az alapgondolkodásmódom, hogy elemezzek dolgokat...
Én akkor is meleg lennék, viszonylag egy konzervatív környezetben nőttem fel, de mégse volt akkora nyomás rajtam. Vallásos gyökereket kaptunk apámtól, mivel lengyel volt, de mikor kiskamaszként elsőnek otthagytam az egyházat, akkor nem szídott meg senki, amikor visszatértem oda, akkor se. Másodjára huszonéves korom közepén hagytam ott, vallásos vagyok, de nem katolikus értelemben... mert sok mindenre nyitott vagyok...
Tradicionális családban nőttem fel, mert anyai nagyszüleim, szüleim, és 3 bátyám is velünk élt.... alapvetően idősebbek voltak a nagyszüleim is, a szüleim is.
A döntéseimet is, még ha nehéz is, tiszteletben tartotta édesanyám, mivel már csak ő van, az ő szülei se szóltak bele az életébe...
Egyébként a konzervatív nézőpont ott mutatkozik meg bennem, hogy nem vagyok ageista, vagyis jól kijövök az idősebbekkel is, általában meg van a hullámhossz velük.
Egyébként olyan családokban is előfordultak homoszexuálisok mint az ókonzervatív osztrák Habsburgoknál, Ferenc Jóska öccse Lajos Viktor is meleg volt....a másodszülött öccse Miksa meg Liberális volt, aki szerintem képes lett volna modernizálni a Osztrák-Magyar Monarchiát ha belső puccsal leváltják Jóskát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!