Karácsony Gergely és Donáth Anna most nőttek a közvélemény szemében, amiért kiálltak MZP mellett?
Nem.
Az ellenzéki "közvéleménynek" eddig sem volt velük baja, a kormánypártiak pedig megvárják a fidesz központból a választ a kényes kérdésekre, aztán majd azt gondolják amit mondanak nekik.
Talán mert ha 6 párti összefogás néven indultak, és együtt csinálták végig, akkor evidens hogy a végén kiállok mellé. Ha valakivel párosban indulok egy tenisz versenyen, és az utolsó labdát a társam nem tudja visszaütni és emiatt bukjuk a meccset, világos hogy utána odaállok mellé.
De úgy látszik neked ennyi fogalmad van a gerincességről, kérdező, inkább ki se írtad volna ezt a kérdést.
Az én szememben nőttek. És ahogy látom, nem vagyok ezzel egyedül.
Az más kérdés, hogy 4 év múlva erre már nemigen fog senki emlékezni.
Nekem az a furcsa, hogy csupán azért kell(ene) elájulni és szentté avatni valakiket, mert követték a választási protokollt, ami a világon mindenütt úgy van.
A többiek magatartása a döbbenetes, ...de ez csak újabb adalék a jellemükhöz és a negatív elbírálásukhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!