Melyik pártra szavaztál? Miért? Mi a végzettséged? Mit dolgozol? Mennyit keresel? Vannak-e gyermekeid, ha igen, mennyi?

Az ellenzéki összefogásra szavaztam.
Márki-Zay Péter számomra szimpatikus embernek tűnt (most is szimpatikus, és van gerince, ez egészen biztos). Elolvastam a programjukat, nekem tetszett, főleg, mert engem érintő pontok is szerepeltek benne, továbbá szimpatikus volt a szabad tankönyvválasztás, adómentes minimálbér, sztrájkjog, tanárok béremelése, cigányság felzárkóztatása (bár ezt szerintem ők is lehetetlennek tartották, ember legyen a talpán, aki ezt be tudja tartani tényleg), stb...
Jelenleg egészségügyi hallgató vagyok, 24 éves, ha tudok egyetem mellett dolgozni, diákmunkázni szoktam. Ösztöndíjból és diákhitelből tartom el magam egyébként. Még nincs gyerekem, de szeretnék minimum kettőt a későbbiekben.

Orvos vagyok, Budapesten. nettó 900e Ft-ot keresek, gyógyszriparban dolgozom, Fideszre szavaztam, több okból:
(1) az ellenzék adóztatni akarta a "gazdagokat" (->azokat, akik keményen dolgoztak azért, hogy vigyék valamire)
(2) A korrupció létezik és valós, de egy percig sem hiszem el, hogy az ellenzék egy fillérrel is kevesebbet lopna
(3) Többször voltam hosszabb ideig külföldön és nekem nem adja be senki, hogy az LMBTQ lobbi nem valós. Többgyerekes apaként fontosnak tartom, hogy ezek tényleg ne jöjjenek be az iskolába, csak a Fideszben látom ennek a biztosítását.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!