Toroczkai Lászlónak milyen az angoltudása?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 12:18
1/7 anonim válasza:
Tud angolul, de erős akcentusa van.Emiatt lehet fikázni, de elég butaság.Sokan beszélnek angolul erős akcentussal, attól még érthető amit mondanak.
3/7 anonim válasza:
Egész jól tud angolul, de szerintem ennek semmi jelentősége nincs jelenleg még.
4/7 anonim válasza:
Kell tudnia.Egy parlamentben levő pártvezetőtől elvárt.
5/7 anonim válasza:
Nem akarok ízléstelen lenni, de pl Karácsonyhoz képest ő profi angoltudással rendelkezik.:D
6/7 anonim válasza:
Tud angolul! és tudom sokan mondják hogy "akcentussal beszél" és? nézzétek meg Macron hogy hogy beszél angolul (Franciaország elnöke) vagy hogy karigeri :DD na utána lehet fikázni...
7/7 anonim válasza:
Par eve Brittany Pettibone meglatogatta a hatart, es vele is beszelgetett (angolul), szoval te is meghallgathatod, szerinted milyen volt az angoltudasa 5 eve:
https://www.youtube.com/watch?v=LjWD4V-l4tA
Szerintem nem rossz, az akcentusa ellenere teljesen ertheto, nyelvtanilag is rendben van. Azota remelhetoleg tovabb fejlodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!