Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is úgy gondolja, hogy...

Más is úgy gondolja, hogy zsákutcába jutottunk, a szabadságnak, demokráciának vége?

Figyelt kérdés

“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”

Eleinte Széchenyinek tulajdonították ezt a mondást, de utóbb kiderült, mástól származhat. Viszont a lényegen nem változtat, a nép ezt szavazta meg.

"A tanulatlan-tájékozatlan embereket a Fidesz szándékosan tanulatlanul-tájékozatlanul tartja, és a saját propagandájával tömi a fejüket a közmédiában százmilliárdokért. Elképesztő hazugságáradattal szennyezik azokat a tudatlan embereket, akik megválasztották most a Fideszt. Pont ott nyert a Fidesz vidéken nagy százalékban, ahol ez a taktika működik: az embereket minél kevesebb műveltséggel és tanulással minél rosszabb egészségügyi és gazdasági körülmények között tartják. Őket ezután félelemben lehet tartani, mert akiknek rossz az egészsége és nem tudnak semmit a világról, azokat a miniszterelnök és a sleppje azzal tudják terrorizálni, amivel akarják – pont, mint a középkorban. Ezt nagyon jól megtanulták az orosz barátjuktól, Putyintól, aki ugyanilyen szinten tartja sakkban az embereit. Erről szól ez: ezek a kiszolgáltatott emberek egyfajta Stockholm-szindrómaként az őket bántalmazó politikusokat választják meg."

[link]

2022. ápr. 7. 09:40
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
96%

"Igazán nem róhatod fel nekem, hogy ha száz ilyet láttam, akkor százegyedjére is rögtön erre gondolok..."

Nem kétséges, hogy a balliberális oldal is kitermeli a maga primitív vahabitáit, na de a Fideszre ez legalább ugyanennyire jellemző. Avagy azt ne mondd, hogy az "Orbán Viktor alavjú" táblát lengető néni, a minden kérdésre Gyurcsánnyal felelő egyszeri békemenetes vagy akár Bayer Zsolt a nyugati műveltség letéteményese. És belőlük van több, nem L.Simon Lászlóból vagy Schmidt Máriából.

"...te sem épp érvekkel találtál meg..."

Egy korábbi hozzászólásban kifejtettem a véleményemet, a "Báháháháhá :DDD"-ra pedig viszonylag nehéz érdemben reagálni. :D

De oké, asszem valamennyire értjük egymást.

2022. ápr. 7. 14:22
 42/45 anonim ***** válasza:
31%

#41. Ez korrekt. És igen, ott ment félre a dolog, hogy én az Önkényes választ hittem az első válaszodnak.

"a "Báháháháhá :DDD"-ra pedig viszonylag nehéz érdemben reagálni. :D"

Olyankor arra lehet, hogy szerinted miért nem volt indokolt kinevetnem a kérdezőt. :))

2022. ápr. 7. 14:27
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
#42. "Önkényes"--->Örkényes.
2022. ápr. 7. 14:28
 44/45 anonim ***** válasza:

43

Már azt hittem, valaki szóba hozta az Önkényes Mérvadót. :D

2022. ápr. 7. 14:46
 45/45 anonim ***** válasza:
#44. Jajj. Én ilyenre nem vállalkoztam, ezt bizton állíthatom. :))
2022. ápr. 7. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!