Ismét valaki, aki külföldről "nagyon okos" a hazai helyzettel kapcsolatban. Tényleg komolyan gondolta ezeket vagy csak jó érzés onnan beszólogatni?
Saját maga szerint az egyik legnépszerűbb író nem lesz népszerűbb ezektől a gondolatoktól:
"hanem soha nem is éltek itt sokan közülük."
Nem ismerek olyan külhoni magyart aki ne járna rendszeresen Magyarországra vagy ne lenne gyereke, rokonai aki kint élne, dolgozna vagy tanulna.
"Nem ismerek olyan külhoni magyart aki ne járna rendszeresen Magyarországra"
Örülök akkor az ismeretségi körödnek, de ez semmit nem mond el arról, hogy miért ne járhatna Péterfy is rendszeresen haza Magyarországra.
"vagy ne lenne gyereke, rokonai aki kint élne, dolgozna vagy tanulna."
Ez pedig valószínűleg szintén igaz olyasvalakire, aki csak kiköltözött.
És most nem feltétlenül hozzád szólok, de ha le is pontoztok engem, még mindig ott tartunk, hogy ez a kiköltözéses dolog abszolút nem játszik szerepet ebben a témában, csak felhozta kérdező, mert másba nem tud belekötni. Azt leszámítva, hogy nem ért egyet a véleményével, de mióta lettünk olyan érzékenyek, hogy már egy véleménynek is ekkora feneket kerítünk?
"de mióta lettünk olyan érzékenyek, hogy már egy véleménynek is ekkora feneket kerítünk?"
Ezt én sem értem. Különösen nem amikor Toroczkai véleményére egyből bevadulnak a liberálisok és mindenhonnan kitiltják. Nem értem miért nem lehet szimplán elfogadni, hogy léteznek emberek akik más nézeteket vallanak. Nem értem a liberálisoknak miért jó, hogy egyből kitiltanak mindenkit és hisztériázni kezdenek ha valaki velük ellentétes véleményeket mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!