Melyik a legvalószínűbb MZP-vel kapcsolatban?
Az ellenzékben megbukott Karácsony (alkalmatlan Bp vezetése, hiperpasszív angolja, stb) miatt, ami éppen akkor tetőzött. Dobrevet nem merték indítani, mert ő nem tudja megszólítani a szerintük rengeteg kiábrándult Fideszes szavazókat. Akkor jött az 5let, hogy egy ex-fideszes polgáriköröst indítsanak, aki már legyőzte a fideszt és ezért ért a nyelvükön, mert ő is az volt.
Azzal nem számoltak, hogy MZP tökéletesen dilettáns, nárcisztikus pszichopata, aki még fanatikus is. Azt hiszi Isten őt választotta ki az ország megmentésére és ezért neki mindenkit szabag leszerencsétleneznie.
MZP nem játszotta meg magát. Ő ilyen. Az ellenzék pedig kipróbálta ezt az utat is. Tapasztalatot nyertek vele
#4! Válaszoltam. Egy darab kérdésed volt, 4 válasz lehetőséggel. Megjelöltem a szerintem megfelelőt.(3.egyébként) Ha szavazós kérdést írsz, nem árt jelezni, ha kifejtést vársz.
#7! Nincs más hozzáfűzni valóm. Minden ott van a válaszban, de tessék, csak a kedvedért kiegészítem. MZP meg nem tud folyékonyan hazudni, mint ellenfele, ezért igazat mondott. Lett mit összevágni és hazudozni róla fidesz részről. Ő nem tehette meg, azt, amit a király, hogy nem szólal meg soha sehol, mert akkor a létezéséről se tudták volna. Mondjuk sokan így se nagyon tudtak, úgyhogy mindegy lett volna.
Parancsolj, pontozd le ezt is, legyen meg a napi örömöd😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!