Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai lesz Orbán kihívója...

Toroczkai lesz Orbán kihívója 2026-ban?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 6. 13:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként... A kérdező feltett egy kérdést.

Erre voltak akik válaszoltak belátásuk szeirnt.

Mi értelme van belekötni mások véleményébe?

2022. ápr. 6. 14:56
 22/27 anonim ***** válasza:
6%
Én válaszoltam, TL Orbán legnagyobb pincsije lesz. Vagyis már most is az.
2022. ápr. 6. 14:59
 23/27 anonim ***** válasza:
80%

a baloldal K.O. val a padlón... szóval lehetséges! viszont egy biztos! mégpedig az hogy a Mi Hazánk célja 22 ben az volt hogy parlamenti párt legyen amit magabiztosan erősen sikerült is nekik! 26 ban a céljuk hogy erősebbek legyenek (mint anno a jobbik szinten) aztán jöhet a 30 ban a kormányváltás cél (bár szerintem az még 34 ben is lehetséges lesz) Szóval a következő választáson azok lesznek a célok hogy:

-Fidesznek hogy 2/3 megmaradjon!

-Mi Hazánknak hogy 13-15% (minimum) legyen

-Baloldalnak hogy talpra álljon (ami addig nem fog sikerülni ameddig gyurcsány és jakab ott van)

-A Kutyapártnak meg hogy parlamentiek legyenek!

Szóval szerintem Orbánnak egyszerre 2 kihívója lesz bár kormányváltás nem lesz!

2022. ápr. 6. 15:02
 24/27 anonim ***** válasza:
19%

"Fidesznek hogy 2/3 megmaradjon!"

Hogy ne legyen kétharmaduk.

2022. ápr. 6. 15:12
 25/27 kürasszír ***** válasza:
16%

A Mi hazánk egy nemzeti radikális párt.

A nemzeti radikálizmusnak nincs nagy tömegbázisa Magyarországon, maximum 10 % szavazhatna ilyen pártra.

2022. ápr. 6. 15:25
 26/27 anonim ***** válasza:
19%
Majd 26 ban, ha eljutunk odáig hogy a Mi Hazánk lesz a fidesz után a második erő, kíváncsi vagyok hogy akkor is menne e mantra balról, hogy mindegy hogy ki csak ne a fidesz, szavazz arra akinek van esélye leváltani...
2022. ápr. 7. 08:13
 27/27 anonim ***** válasza:
62%
26, kétlem. Az értelmiségiek anno a szélsőjobbos Jobbiknál is kampányoltak, hogy bárkire, csak ne a Jobbikra, ne hagyjuk megerősödni őket. Mondjuk nem hiszem, hogy eredményes kampány volt, sajnos elég szűk (egyre szűkebb) rétegről van szó és sajnos idén is kiderült, hogy a a szavazók egy jó része nem valaki mellett, hanem valaki ellen szavazott. Ami egy nagyon rossz technika.
2022. ápr. 7. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!