A valasztasok elott is azt mondtatok,hogy a Mi Hazank 1-2 szazalekos kis part aminek nincs eselye a parlamemtbe kerulesre.Marha nagyott tevedtetek,ahogy most is ahogy bebeszelitek magatoknak,hogy 6 szazalrknsl tobbet nem tud elerne,2026-ra siman leget meg egy 25-30 szazalekos part.
2022. ápr. 6. 14:13
13/27 anonim válasza:
Persze, persze, ti már most azt mondtátok, hogy 20%-os....
2022. ápr. 6. 14:14
14/27 anonim válasza:
"2026-ra siman leget meg egy 25-30 szazalekos part."
Pont ezt akartam mondani amit az előző. A nagy fanatikus MHM szavazók már most is 20-30%-okra számítottak. Aztán mi lett belőle...
2022. ápr. 6. 14:15
15/27 anonim válasza:
#14 Ez nem igaz, ti gúnyoltátok ezzel a szavazóikat, akik azt mondták, hogy BE FOGNAK JUTNI.Mást nem vártak tőlük.
2022. ápr. 6. 14:17
16/27 anonim válasza:
Az a baj ezzel, hogy a Mi Hazánk rétegpárt, ők ezen a szélsőséges ideológián, ha nem finomítanak, akkor rétegpárt maradnak. A Fidesz ezzel szemben néppárt, a társadalom minden részéből megtudnak szólítani embereket. A Fidesz ellen egy hasonló néppártnak lenne esélye.
2022. ápr. 6. 14:19
17/27 anonim válasza:
"Ez nem igaz, ti gúnyoltátok ezzel a szavazóikat, akik azt mondták, hogy BE FOGNAK JUTNI.Mást nem vártak tőlük."
Nem tudom ki az a "ti" én biztos nem. Én azt mondtam vagy be se jutnak, vagy nagyon minimálisan ütik meg a listás szavazati arányt. Láss csodát az utóbbi bejött.
2022. ápr. 6. 14:21
18/27 anonim válasza:
@14:19
Akkor megismétli a történelem önmagát, és a dúvad neonácik ott fogják hagyni őket, ugyan úgy ahogy a Jobbiknál történt.
2022. ápr. 6. 14:22
19/27 anonim válasza:
#12 a jobbik is erről álmodozott anno. De rá kellett jönnie, hogy jobb oldalról előzni a Fideszt képtelenség. Lehet az MH-ból egy jobbik, annak fénykorában, de az akkor is max 15-20%-os rétegpártot jelent. Onnan viszont nincs tovább lépés.
Ettől függetlenül sok sikert kívánok nekik, ha elszívnak szavazókat a Fidesztől, az mindenkinek csak jó.
2022. ápr. 6. 14:38
20/27 anonim válasza:
19)Vasarnap bebizonyosodott,hogy a Mi Hazank nem a Fidesztol sziv el szavazokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!