Van ra esely HA bekovetkezne az allamcsod, vagy legalabbis hatalmas valsag lenne, akkor tartani kene elorehozott valasztast? (Pl 1-2 ev mulva)
#10 hát ne is tarts, hiszen az csalás lenne, na meg nem lenne túl hiteles hiszen kiderülne hogy nem értesz hozzá gyorsan.
De most döntsd már el hogy másfél milliót kereső fejlesztő vagy e, vagy közgazdász szakember 🤣
#13 nekem 8 van, ebből 2 harvard, és egy yale. Tudod van aki vitte valamire.
Én a google egyik vezető menedzsere vagyok, és vezetőfejlesztő is, de mellette hobbiból térhajtóművet is fejlesztek az MIT-n.
#16 néha mosogatok ja, inkább megvárom hogy összegyűljön és akkor be a gépbe, bár banki szarokat fejleszteni az tényleg olyan érzés, hiszen technikailag, kreativitásban az a szakma alja. De jól fizetik, és lehet néha röhögni az idióta gazdaságisok hülyeségein 🤣
Én tudom hol a helyem, és azt is tudom, hogy a tiéd a súlyos kisebbségi komplexusnál van, aminek kezelésére vannak szakemberek. Talán fel tudod dolgozni segítséggel azt, hogy ütöttek a suliban, és hogy panelban, vagy eldugott kis falu vályogházában nőttél fel, és ezt akarod túlkompenzálni, reménytelenül. Német "prémium" már van? Az az alap lépés a kompenzációhoz 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!