Tegnap láttam az RTL-en. Éppen ez a törvény volt kiemelve a Magyarország elleni eljárással kapcsolatban. Nekem ezzel a törvénnyel önmagában semmi bajom. Az itthoni körítést most hagyjuk, de tőlünk nyugatra azért már történnek beteg dolgok. Számos egyéb kifogásolnivaló, viszont megállja a helyét, tehát nem értem miért ez a törvény volt központban az RTL híradóban.
2022. ápr. 6. 08:52
12/16 Deff válasza:
Mindenhol történik sok beteg dolog, minden oldalon vannak szélsőségek, ez ne legyen már érv. Ennyi erővel mondhatnám, hogy vannak pedofil papok, tehát egy pap se menjen gyerekek közelébe. Amerikában gyerekszépség versenyek vannak, ami szerintem undorító egy műfaj, de nem hoztunk ellene még törvényt és nem is félünk tőle, hogy begyűrűzik. Ellenben hoztak most egy törvényt, ami alapján majd csak az állam által meghatározott civil szereplők tarthatnak felvilágosítást (am ebben se az van, hogy a szülő dönt), és akkor tegyük mellé, hogy frissen megválasztott köztársasági elnök olyan konferenciákon elnököl, ahol olyan szervezetek vannak jelen, akik már a szexuális felvilágosítást is eltörölnék és a fogamzásgátlás módjait is korlátoznák. Vajon szülőként lesz-e bárkinek lehetősége megakadályozni azt, hogy tisztasági gyűrűkről papoló holdkórosok mászkáljanak az iskolákban?
2022. ápr. 6. 09:03
13/16 anonim válasza:
Ja, Magyarországnak annyira fontos a gyerekek védelme, hogy a fideszes Kaleda semmit nem kapott pedofíliaért...
2022. ápr. 6. 09:19
14/16 Isti22 válasza:
ma 08:52
Tehát tudod, hogy mi az EU problémája a törvénnyel, csak nem érted. Akkor elmagyarázom dióhéjban: az EU-s irányelvek tiltják a szexuális diszkriminációt. A magyar "gyermekvédelmi" törvény korlátozza a nem heteroszexuális tartalmakhoz való hozzáférést, míg a heteroszexuálisét nem.
De vannak további problémák is vele, itt ezekről tájékozódhatsz: [link]
2022. ápr. 6. 10:22
15/16 anonim válasza:
14.
Hogyan korlátozza?:)
2022. ápr. 6. 10:31
16/16 Isti22 válasza:
ma 10:31
"...tilos tizennyolc éven aluliak számára (...) olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely (...) a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg."
Tehát a heteroszexualitást meg szabad jeleníteni, a homoszexualitást nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!