Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is úgy érzi, hogy a...

Más is úgy érzi, hogy a Fideszt soha a büdös életben nem lehet mostmár leváltani?

Figyelt kérdés

Annyira be vannak betonozva, hogy esélytelen. Jöhet itt bárki az ellenzékbe aki minden korosztálynak is szimpatikus, a Fideszes médiafölény olyan karaktergyilkosságot követ el ellene a sok propagandával, hogy a választásokig még a saját anyja is utálni fogja.

A másik, a Fideszes szavazók nagy része nem látja, hogy mekkora szarcunami hömpölyög felénk. Óriási az államháztartási hiány, lehet hogy megvonják az uniós pénzeket, és nemsokál 7-800 Ft lesz a benzin. Az egészségügyről nem beszélve, Mamám másfél éve nem kap időpontot műtétre, mostanra tudtuk összegyűjteni a pénzt a magánra...

Lényeg a lényeg, akármilyen megszorítások jönnek, a Fidesz mindig kimagyarázza, és a szavazóik mindig elhiszik nekik. Kitalálnak egy ellenséget akit utálni kell és aki miatt van az egész szarhelyzet, és megvan oldva a probléma, figyelem elterelve. Az emberek meg utálkodnak és gyűlölködnek, és már senkit nem érdekel, hogy mekkora szarban is van az ország.

Mesterien alkalmazzák a pszichológiai trükköket.

2022. ápr. 6. 00:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%

Ha ezzel nyugtatjátok magatokat és nem teszitek fel a valós kérdéseket és nem keresitek az őszinte válaszokat akkor 26-ban még nagyobb vereség lesz.

Rossz jelöltek, elcseszett kampány, összefogás helyett egymással versengő pártok, alkalmatlan listavezető, a társadalom igényeit figyelmen kívül hagyó program.

Ebből a listából egy is elég egy választás elvesztéséhez. Nektek sikerült mind a négyet összehozni. Nem a fidesz nyerte meg ezt a választást. A fidesz szinte semmit sem tett ezért a győzelemért. Ők is meglepődtek. Ti csesztétek el de rendesen.

Ha ezt nem ismerik be a pártvezetők akkor nincs is értelme folytatni a politizálást.

2022. ápr. 6. 00:27
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

Mondtam én ilyet, hogy az összefogás nem egy elcseszett kupleráj? Vagy mondtam olyat hogy bármelyik 6 ellenzéki jelölt, alkalmas lett volna?

De a kérdés nem így szól, hanem, hogy le lehete-e egyáltalán még váltani a Fideszt? Ha lenne egy új min.elnök jelölt, biztos, hogy azonnal menne róla a hazudozás, lejáratás, szavainak kiforgatása. És amit a 7. válaszban leírtam, az mind igaz. Nálunk be is ismerték a romák - de szerintem nem csak nálunk - hogy pénzt kaptak, ha a Fideszre szavaznak, telóval le kellett fotózni a szavazólapot. Most meg ne magyarázzuk, hogy ez nem így volt! És bárki is lenne Orbán kihívója, ez mindig így fog menni.

2022. ápr. 6. 00:42
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Ahhoz előbb a vidéki lakosság 90%-át kellene leváltani. Miattuk van hatalmon a fidASS már egy évtizede, ha rajtuk múlik az orbán család dinasztiát fog kiépíteni az országban viktor halála után.

" Jöhet itt bárki az ellenzékbe aki minden korosztálynak is szimpatikus,"

Nincs ilyen. A vidéki Juli nénik és Gyula bácsik arra fognak szavazni akinek a legerősebb a marketingje a médiában. Más nagyon else jut hozzájuk.

" a Fideszes szavazók nagy része nem látja, hogy mekkora szarcunami hömpölyög felénk. "

Nem is akarják látni. Majd azért is az lmbtqia """lobbi""", az ellenzék,bruxelles stb lesz a hibás. A harmadik hasábodban te magad is összefoglaltad ezt.

2022. ápr. 6. 02:11
 14/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem, mert a nép is úgy áll hozzá.
2022. ápr. 6. 05:29
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos igen. Amúgy szeretem ezt az országot de sajnos van itt egy analfabéta/feudalista/nyugdíjas réteg akik örökre foglyul ejtettek minket. Én gondolkozom az elköltözésen.
2022. ápr. 7. 17:41
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Ne is lehessen soha. Nyertünk, mindenki más meg bújjon az anyjába vissza.
2022. ápr. 8. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!