Ki a felelős azért, hogy itthon több 100 milliárd forintot költenek látványsportokra (foci, kézi), eredmény meg egy büdös nagy nulla, mindenhol csak leégünk?
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 07:46
A kérdező szavazást indított:
Gyurcsány
Soros
Brüsszel
LMBQT
krumpli
26 szavazat
1/26 anonim válasza:
Hát hol a lehetőségek közül I. stadionépítő Viktor? :D
2/26 anonim válasza:
"Ki a felelős azért ... eredmény meg egy büdös nagy nulla"
Merkozesek eredmenye a sportolokon mulik ... sportolok felkeszultsege az edzon mulik ... edzo kivalasztasa a szovetsegi kapitanyon mulik ... sport koltsegei fene tudja kin mulik.
3/26 A kérdező kommentje:
Az óbán soha nem hibás semmiért.
2022. jan. 19. 07:58
4/26 anonim válasza:
Romaiak is epitettek colosseumokat ... legalabb van mit feltarnia a jovo kor regeszeinek.
5/26 anonim válasza:
#3 Bocsásd meg, amiért kétségbe mertem vonni szeretett atyuskánk becsületét. Védelmemre legyen mondva, hogy a Gyurcsány állt a hátam mögött és fogta a vállam. Nem tehettem mást.
6/26 anonim válasza:
Mindig nem lehet győzni, de mindig vannak olyan síró búzaszemek mint te. Könnyü másokat ekézni minden olyan sportban amihez jóeséllyel hallvány gőzöd sincs.
8/26 A kérdező kommentje:
Hogyne lenne közöm, te buta narancsos? Az én adómból kapják a havi többmilliós fizetésüket, meg az én adómból építik a több száz milliárdos csarnokokat, ahol aztán taknyosra sz*patják őket.
2022. jan. 19. 08:16
9/26 anonim válasza:
"Nem az eredmény a fontos, hanem a részvétel!"
"Elvtársak! Ami nem megy, azt nem kell erőltetni!"
-A számlákat nyomtató készülék viszont mindig az érdekeknek megfelelően működik!
10/26 anonim válasza:
Kérdező, ami neked csak kiadás az emberek millióinak meg fontos.
Éppen így ment a költségvetésből sok százmillió meg olyan dolgokra amivel azok nem tudnak azonosulni akik szerint a sport támogatása fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!