Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ilyen vészjósló kommentek...

Az ilyen vészjósló kommentek reálisak szerintetek?

Figyelt kérdés

Sok kérdésem van bocs,csak mostanában kezdtem foglalkozni a politikával.

Szóval van ez amit elindított az eu,ez azt jelenti,hogy nem fognak pénzt adni Vitya meg meggyőzi a népet,hogy miért jó ha kilép? Ez pedig még nagyobb szakadékot fog kialakítani az emberek között.

Azt vágom,hogy a vírus,meg háború miatt infláció,válság van/lesz mindenhol,de eus támogatás nélkül nekünk ez nem lenne még nehezebb?

Szerintetek lesz az a pont,ahol még a fanatikus fideszesek is meggondolják,hogy kormányváltás kéne? Értem,hogy nem feltétlenül kell bólogató kutyának lenni,meg kiszolgálni a nyugat érdekeit mint ahogy Márkiék tették volna,de ezt nem mégis csak az átlag ember érzi meg a zsebében?

2022. ápr. 5. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
42%

"Szerintetek lesz az a pont,ahol még a fanatikus fideszesek is meggondolják,hogy kormányváltás kéne?"

Olyan nincs. Ha a fidesz kitalálja, hogy kilépünk, akkor ki is fogunk lépni. A szavazókon nem fog múlni. De akkor én azonnal pakolok és költözök.

2022. ápr. 5. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Orbán kakaskodik az EU-val, Brüsszel kakaskodik Orbánnal, ezt csinálják már 12 éve, de semmi komoly nem történt. A pénzeket nem veszik el, az EU nem rak ki minket és Orbán sem fog kilépni. Megy minden tovább mint eddig, nem kell aggódnod.
2022. ápr. 5. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Ezek a vészjósló emberek, a covid "járványnál" is a #mindmeghalunk mantrát visították még álmukban is. H@lyével nem lehet mit kezdeni, csak elfogadni és ignorálni.
2022. ápr. 5. 20:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát meg találtam egy videót 2018-ból,mikor a DK azt vázolta,hogyha megint Orbán nyer az lesz az első dolga,hogy kilép az eu-ból,ahhoz képest 4 év alatt nem történt meg. De most talán ha odáig fajulnak a dolgok lehet rá esély
2022. ápr. 5. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem eszik azt olyan forrón, kisfiam.
2022. ápr. 5. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
40%

Elvtársak!

Ti nem érzitek a sulyát amit irtok!

Majd ha kib*sz az EU mint a permetes kalapot akkoris nyaljàtok csuti kiràlyt!

Mit képzel ez az ember, meg a pincsijei Varga jucika meg Gulyàs gergő?! Magyaràznak Brüsszelnek itt.

Meg a baloldal persze megint szóba került mily meglepô!

2022. ápr. 5. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!