Az ilyen vészjósló kommentek reálisak szerintetek?
Sok kérdésem van bocs,csak mostanában kezdtem foglalkozni a politikával.
Szóval van ez amit elindított az eu,ez azt jelenti,hogy nem fognak pénzt adni Vitya meg meggyőzi a népet,hogy miért jó ha kilép? Ez pedig még nagyobb szakadékot fog kialakítani az emberek között.
Azt vágom,hogy a vírus,meg háború miatt infláció,válság van/lesz mindenhol,de eus támogatás nélkül nekünk ez nem lenne még nehezebb?
Szerintetek lesz az a pont,ahol még a fanatikus fideszesek is meggondolják,hogy kormányváltás kéne? Értem,hogy nem feltétlenül kell bólogató kutyának lenni,meg kiszolgálni a nyugat érdekeit mint ahogy Márkiék tették volna,de ezt nem mégis csak az átlag ember érzi meg a zsebében?
"Szerintetek lesz az a pont,ahol még a fanatikus fideszesek is meggondolják,hogy kormányváltás kéne?"
Olyan nincs. Ha a fidesz kitalálja, hogy kilépünk, akkor ki is fogunk lépni. A szavazókon nem fog múlni. De akkor én azonnal pakolok és költözök.
Elvtársak!
Ti nem érzitek a sulyát amit irtok!
Majd ha kib*sz az EU mint a permetes kalapot akkoris nyaljàtok csuti kiràlyt!
Mit képzel ez az ember, meg a pincsijei Varga jucika meg Gulyàs gergő?! Magyaràznak Brüsszelnek itt.
Meg a baloldal persze megint szóba került mily meglepô!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!