Az hogy importtilalmat vezet be az orosz energiahordozóra az EU azt jelenti hogy fél európa fázni fog és biciglivel jár?
Figyelt kérdés
Se gázt se olajt nem vehet tőllük EU tagország akkor honnan kell lehet majd venni2022. ápr. 5. 18:20
11/17 anonim válasza:
Amerika ki tud szolgálni Európa méretű területet, országokat? Milyen sorrendben elégíteni ki az igényeket? Mo.-t nem kedvelik, akkor mi kapnánk utoljára a maradékot, ha maradna?
12/17 anonim válasza:
#10 az, aminek ha a fővárosa és putyin a diktátora.
Mi távolítja el putyint? Legjobb esetben az orosz emberek, de már szivárogtak ki infok, hogy putyin köreiben, és az FSZB(lánykori neve KGB)-ben se nézik jó szemmel a dolgait.
13/17 anonim válasza:
#12 Szerintem ez az oroszellenesek wishful thinkingje.De kit tennének Putyin helyére?Valami hülye USA-bábot, aki eladja az országukat az USA-nak?Nem hiszem, hogy ez az oroszok érdekeit szolgálja.Mondjuk én semleges vagyok, csak a helyükbe képzeltem magam.
14/17 anonim válasza:
#13 putyin se az oroszok érdekét szolgálja, hanem a magáét és az elvtársaiét.
Például egy normális, demokratikus vezetést lehetne a helyére tenni, ahogy a jól működő demokratikus országokban is szokás.
Az egy emberes vezetés nem működik jól hosszútávon.
15/17 anonim válasza:
#14 Inkább úgy "ne szolgálja az oroszok érdekeit Putyin", hogy a határaikon belül tartja az orosz nép tulajdonát.Értem ezalatt az ásványkincseket, a termőföldeket, a vízkészletet, arany- és gyémántbányákat.
16/17 anonim válasza:
#15 egy részét határon belül tartja, magának, és elvtársainak, egy részét pedig eladja, és a belőle jövő pénz pedig szintén magának és elvtársainak tartja meg. Csakúgy mint a régi szovjet diktátorok.
17/17 anonim válasza:
Sokadszorra megint bebizonyosott hogy aki azt mondja az orosz gáz magyarországon más forrásból pótolható és ideszállítható az egy nagy segg. Csak járatja a száját feleslegesen de nem tudja megmondani hogy hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!