Beleegyeznétek abba, hogy 5-10 évig többet kellene fizetni az energiahordozókért, cserébe minimalizálnánk az orosz kitettséget?
En vállalnám! Faxom fog tartozni egy agresszor aljadéknak! Orbán ugyanezt mondta még 2008ban mint most én.
Ja meg nekem fontosabb az emberi élet mint a gáz ára.
Ha mi a gázt választjuk ezt Isten nem hiszem hogy megbocsájt.
Putyintól ezek után mindenki próbál függetlenedni.
Szerintem nem lehet kérdéses, hogy az alternatívák kiépítése és ezzel a függőség minél nagyobb leépítése szükséges. Egyfelől biztonsági okokból, másfelől a tárgyalási pozíció erősítése miatt is.
Legfeljebb az a kérdés, hogy mennyire gyorsan érdemes ezt megtenni. Siettessük-e annak az árán is, hogy az iparunk átmenetileg károkat szenved.
Egyébként nem csak gázzal lehet kiváltani az orosz gázt. Most kellene nagyon rálépni pl az épületek szigetelésére, fűtés korszerűsítésre, stb. hogy eleve kevesebb gáz kelljen.
Az a helyzet, hogy Makó alatt annyi palagáz van, hogy nem kellene többet vásárolnunk gázt.
Ha azt akarjak szabaduljunk az orosz gáztól, akkor bocsássák rédzünkre a technológiát.. mert hogy elvileg arra még nincs technológia...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!