Gyurcsány és Jakab azonnal mondjon le! Szerintetek, ezzel az összefogással, tényleg jó lett volna nyerni?
Figyelt kérdés
Azonnal kimutatták a foguk fehérjét! Semmiképp nem tudtak volna kormányozni! Szégyen, de be kell valljuk, ezt szerencsére elvesztettük!2022. ápr. 5. 15:02
1/7 anonim válasza:
...csak azon is érdemes elgondolkodni, hogy eddig miért hittetek nekik??
Emiatt hiteltelen tőletek az ilyesmi!! Most csendben, méltósággal viseljétek el annak a terhét, amit ti okoztatok...
2/7 anonim válasza:
Kérdező,nektek remélem az is nyilvánvalóvá vált hogy MZP nem lett volna miniszterelnök.Hatfelé húztak volna,most pedig csodálkoznak kiért mondott erre nemet a nép.
3/7 anonim válasza:
Abban biztos vagyok, ha legközelebb bárki le akarja váltani a Fideszt, annak Gyurcsány és Jakab nélkül kell megpróbálnia. A magyarok többsége egyszerűen nem fogja megszavazni.
4/7 anonim válasza:
Feri és Jakab erről mit tehet? MZP akarta, hogy ne kampányoljanak. A szavazótábor errodálása 800k ember szétszóródása kizárólag MZP hibája, csak ő kampányolt ugyanais!!
5/7 anonim válasza:
Fidesz szavazóként, szerintem a 800 ezer ellenzéki szavazó nagy része Jakab miatt már akkor sem volt meg, amikor MZP képbe került.
Hozzáteszem, MZP sem brillírozott, és akkor enyhén fogalmaztam.
6/7 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy makizaj a másik két jómadárral együtt lemondhatna
7/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk, nem a ti véleményetekre vagyok kíváncsi! Ti miattatok lesz lerombolva az ország hamarosan. Ennyi sötét ember, mint a fidesz tábor, az katasztrófa! Csak azért tudott ennyire nyerni orbán, mert megcsinálta azt, amit előre megmondott 2012ben.A 80%-os média uralommal, megvezette ezt a rendeteg sötét embert, elhitték a hazugságait. Sötét korszak vár Magyarországra. Miattatok, fideszesek.
2022. ápr. 6. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!