Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bödőcs menekül ?

Bödőcs menekül ?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik a humornak eladott brutális mocskolódásai miatt most inkább befejezi, tarthat a megtorlástól?

[link]

2022. ápr. 5. 14:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%

"nem hiszem, hogy megúszhatja"

Húúú, te is reméled, hogy valami gulágszerű átnevelőtáborba viszik? :P

2022. ápr. 5. 15:17
 12/21 anonim ***** válasza:
35%
8, most lejött ez a hír ezért törődsz vele. Amikor KAP ment ugyanilyen alkotói szabadságra, az gondolom fel sem tűnt. Vagy amikor Bödöcs ugyanezt tette 2.5 éve.
2022. ápr. 5. 15:17
 13/21 anonim ***** válasza:
24%
7-es vagyok: senkit sem alázott emberi mivoltjában.
2022. ápr. 5. 15:31
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

"7-es vagyok: senkit sem alázott emberi mivoltjában"

....dobjál neki magot Andi..:)

https://www.youtube.com/watch?v=W6Efnxiu32s

2022. ápr. 5. 15:56
 15/21 anonim ***** válasza:
32%

Hát akinek ez a Lölös videó emberi mivoltában való megsértésnek minősül,

1. Nincs humorérzéke és/vagy hiperérzékeny a jobboldalt érő kritikákra (gyanítom Bödöcs Gyurcásny paródiája tetszett, mi?)

2. Nem érintkezett a külvilággal az elmúlt 2 hónapban, ahol tényleges mocskolódások és lejáratások történtek

Aki azt a videót tényleg sértőnek találja, az végtelenül szemellenzős mind tájékozódás, mind adok-kapok kapcsán.

Ha még Lölö panaszkodna, azt megérteném, a saját gúnyiratukat kevesen tudják jól lereagálni.

De mások helyett felháborodni vadlibsi módszer. Csak mondom;D

2022. ápr. 5. 16:02
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem azt mondtam hogy nem tetszett, és nem röhögöm szénné magam amikor meghallgatom, de az érintetteknek szerintem más lehet a véleménye.
2022. ápr. 5. 16:32
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
16, akkor szólaljanak fel, ne te akard megvédeni őket.
2022. ápr. 5. 16:33
 18/21 anonim ***** válasza:
9%

16, igen, ez jogos.

De mondom, amíg Gyurcsány tényező volt a politikában, őt is savazta rendesen.

Sőt, 2010 előtt nem volt olyan közszereplő akit a csütörtöki (előtte vasárnapi, után szombati) rádiókabaréban ne karikíroztak volna ki.

Volt egy humorista, baormi jól hangutánzott, de nem jut eszembe a neve... a kedvencem Baló György volt tőle, de ő dolgozta rá Orbánt elsőként a Mézga Géza zenéjére... az a gond, hogy nem jut eszembe, rohadt rég volt már...:S

És igen. Azáltal, hogy a kormány letiltotta a kabarét, mint műfajt, ezzel bűnösnek jelölte meg azokat, akik viccelődni akarnak rajta. Pedig viccelődni igazán csak a hatalmon lehet. Ha viccelődnek rajtad tudd, hogy valaki vagy.

De amikor 2019 táján a rádiókabaréban elhangzott egy poén az öszödi beszédről, akkor tudtam, hogy vége a műfajnak. Az a vicc a Gyurcsány korszak alatt vicces lett volna, de mára szánnivaló kormánypropaganda.

2022. ápr. 5. 16:51
 19/21 anonim ***** válasza:
Belcizai Balázs! Eszembe jutott a humorista neve. Na, az ő profilja az első sorban az volt, hogy közszereplők szájába adott mondatokat. De mindegyikébe, aki akkoriban számított. Most már csak egy van, és az övébe eretnekség bármit is betenni...
2022. ápr. 5. 16:59
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

18, Beliczai Balázs

Én emlékszem gyerekkoromból Selmeczi Tibor Szatelit című kabaréműsorában volt egy rovat: "A politikus is volt ember"

Meghívott politikusokat, minden oldalról... Akik hoztak gyerekkori képeket magukról, beszéltek magukról, és Selmeczi VICCELŐDÖTT velük, értitek, viccelődött! Illetve az Uborka című műsor ami a Szeszélye évszakok című kabaréműsorban volt (aki fiatal, érdemes rákeresni), politikai kabaré volt, ahol minden oldal képviselőit kikarikírozták.

Hát ez a 90-es évek végén volt. Akárki akármit mond, ilyen tekintetben akkoriban jobb világ volt, sokkal de sokkal nagyobb volt a szólásszabadság mint most.

Hol tudsz elképzelni olyat, hogy a köztévében kiparodizálják Orbánt? Fejvesztés... Na, ez mondjuk 1998-ban nem volt gond.

2022. ápr. 5. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!