Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vesztél össze Rokonoddal a...

Vesztél össze Rokonoddal a választások miatt? (Én igen a saját anyámmal! 😒🙄 De volt rá okom)

Figyelt kérdés

2022. ápr. 5. 12:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem, mi egy normális család vagyunk, ahol meg tudunk beszélni mindent :)
2022. ápr. 5. 12:58
 2/12 anonim ***** válasza:
97%

Nagyanyámmal össze lehetett volna veszni, mert nagy fideszes, de inkább ráhagytuk.

Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy mivel nincs egy normális ellenzék, ezért nehéz lenne vele vitázni.

2022. ápr. 5. 13:00
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Én lavírozok,valójában nem is tudja senki hova beszélek, így nem is vesztem össze senkivel,de körülöttem voltak nagynagy hisztik.
2022. ápr. 5. 13:02
 4/12 anonim ***** válasza:
28%
Nálunk az egész család az ellenzéki összefogásra tette a voksát. A szélesebb rokonságban van fideszes, de rettenetesen agresszív, és ostoba emberek! Szóval egyrészt nem beszélünk velük, másrészt tök felesleges is lenne velük vitába szállni. Még az is benne van, hogy megtámadnának!
2022. ápr. 5. 13:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szerencsére mindenkinek a magánügye kire szavaz és bár vannak viták, de ezek nem vérremenőek. A barátom családja más, ott a rokonok egymást szídják meg agymosottnak nevezik. Hát, elég fura... Engem biztos kiakasztanának.
2022. ápr. 5. 13:04
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

A nagynéném megszállott ellenzéki, mindig politizál, ha kérdezzük, ha nem.

Pedig próbáljuk kerülni a témát.

Ha a nagymamámmal találkozik az egyházat szidja.

Anyám eü dolgozó, ha vele találkozik, az egészségügyet.

Én pedagógus vagyok, ha engem lát, az oktatást.

Közölte velünk, hogy mi vagyunk a rendszer vesztesei, és önkívületben tombolt.

Pedig mi tényleg meg se említjük neki a politikát.

2022. ápr. 5. 13:06
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk a nagymamám, aki Gyurcsány szavazó, egyszer anyámhoz dobott egy narancsot, hogy vigye innen a fasiszta gyümölcsét 🤣🤣🤣 ő fideszes.
2022. ápr. 5. 13:09
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk a családban nincs politizálás, van rengeteg más témánk, amiről beszélgetni tudunk. Meg sem kérdezzük egymástól ki kire szavazott, mindenkinek a magánügye. Politikáról vitatkozni amúgy is felesleges bárkivel, mindenkinek megvan a saját álláspontja, meggyőződése, amit úgy sem lehet megváltoztatni. Tiszteletben kell tartani ki miben, kinek hisz vagy nem hisz. Ez a békés egymás mellett élés titka. :)
2022. ápr. 5. 13:24
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Családon belül bármi máson, de politikán soha nincs nem hogy veszekedés, de vita sem. Tudjuk egymás véleményét, és tiszteletben tartjuk. Beszédtéma pedig annyi van, hogy erre már nem is jut idő.
2022. ápr. 5. 13:37
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Nagymamám a legelvakultabb fideszes a családban, de nem tartom vele a kapcsolatot. A szüleimmel egyszer kaptam össze, amikor egyik hétvégén nem tudtak leakadni a híradóról, amikor átmentem hozzájuk, így, hogy a kamuhírek jobban érdekelték őket, mint az, hogy ott vagyok, inkább hazamentem.
2022. ápr. 5. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!