Lehet összefüggés a fidesz győzelme és aközött, hogy tegnap délután csak majdnem 1 hónapra kaptam időpontot az okmányirodába útlevél-kérelemre?
Figyelt kérdés
Párszor voltam mostanában, sokkal hamarább ment. Gyanús, mindenki felkészül?2022. ápr. 5. 10:05
1/7 anonim válasza:
Tételezzük fel, hogy cuccolnak és ez a gond!:)
Akkor sem Honoluluba vagy Bangladesbe készülnek az emberek, hanem Európába, oda meg nem kell útlevél.
És egy tanács!
Ne foglalj időpontot, hanem menj oda!
Lehet, hogy fogsz várni 1,5 órát, de még aznap elintézed.
2/7 anonim válasza:
Ez meglepő, de miután vasárnap láttam hogy a vidékek fidesz pártiak akkor nagyon meg sem lepődöm..
3/7 anonim válasza:
Lehet, MZP visszahúz a tengeren túlra, és az összes gyerekének most csinálnak útlevelet XD
4/7 anonim válasza:
2) Budapesten is majdnem fele-fele az arány.
5/7 A kérdező kommentje:
#2: Én is vidéki vagyok, abból is a rosszabbik feléből.
2022. ápr. 5. 10:23
6/7 anonim válasza:
Lehet nincs kedvük már dolgozni. Gondoljatok bele, a kormánytisztviselők már szakmunkás minimálbérért dolgoznak napi 9 órát, mert megnövelték a munkaidejüket. Utálják már az egészet ahogy van.
7/7 anonim válasza:
Az okmányirodában nem csak útlevelet készítenek, hanem személyit és jogsit is. A veszélyhelyzet miatt 2 évig nem kellett foglalkozni a lejárt igazolványokkal, de júniusig meg kell csináltatni őket. Ezért valószínű, hogy e miatt is lehetnek többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!