Fel a fejjel srácok? Nyertünk! 🌈 ✌🏻
Figyelt kérdés
Keményen megpuccsoltuk O1G homofób népszavazását!
Azért ez egy rendkívül komoly teljesítmény ami mellett nem szabad elmenni szó nélkül.
2022. ápr. 5. 09:07
61/79 A kérdező kommentje:
Hát akkor jó mulatást ott a magyaror putriban 🥔 🌈
2022. ápr. 5. 10:02
62/79 A kérdező kommentje:
*magyarországi
2022. ápr. 5. 10:03
63/79 anonim válasza:
Többdiplomás budapesti baloldali vagyok,de a kommentelő stílusa miatt nekem van szekunder szégyenérzetem..Ezek miatt az emberek miatt kaptunk ki..Kedves kérdező 2x szavazatom ment az Összefogásra,és mivel családos apa vagyok 4x nem a népszavazásra..Akkor most engem is lenézel?..
64/79 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy lenézek bárkit is? Max az agymosottakat, ha te nem vagy az akkor miért néznélek le? Bár nagy tértben fogadnék rá, hogy te úgy vagy baloldali mint én jobb, de ennek ellenére nem nézlek le
2022. ápr. 5. 10:05
65/79 anonim válasza:
Aki nem ért veled egyet és nem MZP-re szavazott az már rögtön agymosott :)
Mégis te voltál az aki nem tudtad megfogalmazni hogy mit szeretnél, csak azt hogy mit nem.
66/79 A kérdező kommentje:
Nem fogod fel, hogy semmi közöd nincs ahhoz, hogy mit szeretnék vagy mit nem. Nem arról szólt a kérdés.
2022. ápr. 5. 10:10
67/79 anonim válasza:
Ez a kérdésed ---> Fel a fejjel srácok?
Ennek sincs értelme mint megannyi hozzászólásodnak :)
68/79 A kérdező kommentje:
Az összes hozzászólásomnak van értelme. Csak ahhoz agy is kell, hogy felfogd 😂 A lényeg, hogy kiütöttük a homofób népszavazást. ✌🏻 🌈 Száz szónak is egy a vége 😊
2022. ápr. 5. 10:15
69/79 anonim válasza:
Igen, itt az egyik értelmes hozzászólásod:
"Hát akkor jó mulatást ott a magyaror putriban 🥔 🌈"
És még most sem fogod fel, hogy a törvény már rég meg volt :D
70/79 A kérdező kommentje:
Elütés amit ki is javítottam utána, te is láttad 😉
Tudom jól, hogy a homofób törvény már rég meg volt és ez csak egy propaganda népszavazás volt. Ezt is leírtam már fentebb ✌🏻 🌈
2022. ápr. 5. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!