Fel a fejjel srácok? Nyertünk! 🌈 ✌🏻
Keményen megpuccsoltuk O1G homofób népszavazását!
Azért ez egy rendkívül komoly teljesítmény ami mellett nem szabad elmenni szó nélkül.
Nem fogják, mert abból még nagyobb cirkusz lenne Európa szerte. Ez van.
Miért lett volna ez a törvény homofób?
Mert a melegek ellen szól.
Putin nincs az országgyűlésben, nézz majd parlamenti közvetítéseket, nem fogod ott látni. Putin Oroszország elnöke, Moszkvában keresd inkább.
De de. Ott van 2/3-dal. Az igen, hogy nem fizikailag, hanem moszkvából távvezérel miniputinon keresztül, de ott van.
Amúgy putin nem oroszország elnöke, hanem oroszország diktátora! Van különbség.
Akkor miért szerepel a kulcsszavaid között?
Nem szerepel a gyermekvédelem a kulcsszabaim között.
Így van, politikusként be kell nyalni Mucsának, magánemberként el puffogok a saját kis budapesti bástyáim mögül, aztán amikor már túlságosan becsap ide is a trágyaszag, akkor megyek máshova. Magyarország régóta elég jó az összes használható szellemi tőkéjének az elüldözésében, folytatódjék hát ez a remek hagyomány, nekem alapvetően mindegy, bármelyik tetszőleges országban magasan az átlag felett fogok keresni.
Egyetlen gond van: tiszta szívemből szeretem ezt az országot, a magyar nyelvet, az irodalmat és ezer mást és olyanok akarják magukénak most, akik egy könyvet nem nyitottak ki. Igenis mucsaizom, alig múltam 30 év nagyobb a házikönyvtáram, mint 10 generációnyi ostobenkó kapahuszár rokonotoknak összesen.
12 év történelmi távlatban igen kevés, majd amikor ítél az utókor 2080 táján, akkor tisztább lesz a helyzet.
Miért lett volna ez a törvény homofób?
Mert a melegek ellen szól.
Be tudnád idézni a melegek ellen szóló paragrafusokat?
---------------------------------------------------------------------------De de. Ott van 2/3-dal. Az igen, hogy nem fizikailag, hanem moszkvából távvezérel miniputinon keresztül, de ott van.
Amúgy putin nem oroszország elnöke, hanem oroszország diktátora! Van különbség.
Ez már a részedről sajnos erős üldözési mánia ami már nem politikai kérdés.
( https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg)
Azt pedig már korábban leírtam, hogy hol keress diktátort.
---------------------------------------------------------------------------
Akkor miért szerepel a kulcsszavaid között?
Nem szerepel a gyermekvédelem a kulcsszabaim között.
Orbán Viktor szerepel a kulcsszavaid között.
Ha megkérdeznek, hogy kelljen-e szülői beleegyezés a szexuális felvilágosításra, és erre sem tudsz válaszolni egy igent vagy nemet
Nyilván te nem jártál általános iskolába. Én igen és még emlékszem, hogy a szexuális felvilágosítás ahogy te hívod az mindig is tananyag volt biológiából. Képzeld el, hogy még a nemzeti biológia tankönyvekben is tananyag. Na ehhez mit szólsz?
a népszavazásból egyértelműen látszódik, hogy a többség támogatna ilyen törvényeket
Pont ez nem látszódik a homofób népszavazásból mivel sikerült érvénytelenítenünk 🌈 ✌🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!