Orbán hogy lehet ekkora politikai zseni hogy negyedjére is laposra verte most éppen a komplett egybeállt ellenzéket ismét kétharmaddal?
Figyelt kérdés
Szinte már kínos volt nézni az alázást...az ellenzéki politikus nagyrésze az ellenzéki eredményváróról elmenekült...2022. ápr. 4. 20:30
11/19 anonim válasza:
Igen 9es ? És azt nem tartod alávaló pofátlanságnak hogy a kormány szidta az ellenzéket hogy mennyi mindent akarnak beszüntetni és képesek lennének a nyugat miatt tönkre tenni az ország gazdaságát, de azért ugyanúgy ők is megszavazták ezeket a dolgokat :) ? Vagy ezzel így semmi bajod nincs? Az egyetlen lecsúszott megvezetett gondolkozni képtelen egyén itt egyedül te vagy .
12/19 anonim válasza:
11-es
Mégis ti vesztettétek el a választást. :))) Ha-ha-ha!
13/19 anonim válasza:
Az a baj, hogy a buták mindig is többségben voltak és lesznek is. Itt vagy rá te mint élő példa.
14/19 anonim válasza:
12es és mi köze annak ki nyerte a választást? Elég szomorú hogy azzal büszkélkedsz hogy egy olyan kormányra szavaztál aki azért ítélte el az ellenzéket, amit utána ő maga is meglépett szóval a válaszod már ne is haragudj de csak úgy sugárzik a primitívségtől xd.
15/19 anonim válasza:
14-es Miről beszélsz? Látjátok, csak a másként gondolkodót tudjátok mocskolni.
16/19 anonim válasza:
Nem, te nem másként gondolkodsz hanem nem tudsz logikusan gondolkodni, van egy kis különbség a két dolog között, amúgy meg senki nem mocskol csak indokold már meg hogy miért jó a mostani helyzet ami van Magyaroszágon, tehát hogy a kórházakban ha elmegyek műtétre nincsen szappan meg WC papír vagy mikor a törött lábammal műtöttek nem volt tiszta lepedő és majdnem elfertőződött a lábam. Vagy miért ilyen baromi drága minden tavaly óta, miért romlott tíz év alatt ennyit a forint, miért kerül egy ház 80 millióba lassan, te ezekre mind azt mondod hát ha zavar menjél ki, vagy pedig azt hogy nemtudom mi ezekkel a probléma na most ezek után elvárod hogy normális magyar embernek tartsalak téged pff.
17/19 anonim válasza:
Egyik szavaddal ütöd a másikat.Közgazdasági ismeretekkel nem vagy túlságosan eleresztve azt meg lehet állapítani.
Az ellenzéki kritika csak akkor ér valamit, ha meg is mondja mit tenne másképpen, de nem lózungokkal.
Ezzel lezártam.
18/19 anonim válasza:
A 12-es ovis kommented után te még komoly kritikát várnál el a másiktól?
Jah és nem a 16-os kommentelő vagyok, sem ellenzéki, egyszerűen csak egy politikából mindkét oldalról régen kiábrándult.
19/19 anonim válasza:
Zárjad 17es kit érdekel, amúgy meg nem ellenzéki kritikát nyomtam a saját telibevert életemből emeltem át példákat te észlény miért nekem kéne ezekre megoldásokat írnom ? Talán én kormányzom az országot te közgazdász zseni, ha annyira tudod a megoldásokat akkor mondd meg a mostani kormánynak hogy jobb legyen az életem/életünk, ne itt gyakorin osszad az észt nekem, de ettől nem félek, szóval jobb is ha hallgatsz mélységesen főleg a 12-es kommented után fhu te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!