Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán hogy lehet ekkora...

Orbán hogy lehet ekkora politikai zseni hogy negyedjére is laposra verte most éppen a komplett egybeállt ellenzéket ismét kétharmaddal?

Figyelt kérdés
Szinte már kínos volt nézni az alázást...az ellenzéki politikus nagyrésze az ellenzéki eredményváróról elmenekült...
2022. ápr. 4. 20:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%
Igen 9es ? És azt nem tartod alávaló pofátlanságnak hogy a kormány szidta az ellenzéket hogy mennyi mindent akarnak beszüntetni és képesek lennének a nyugat miatt tönkre tenni az ország gazdaságát, de azért ugyanúgy ők is megszavazták ezeket a dolgokat :) ? Vagy ezzel így semmi bajod nincs? Az egyetlen lecsúszott megvezetett gondolkozni képtelen egyén itt egyedül te vagy .
2022. ápr. 9. 21:21
 12/19 anonim ***** válasza:
25%

11-es

Mégis ti vesztettétek el a választást. :))) Ha-ha-ha!

2022. ápr. 20. 16:04
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

Az a baj, hogy a buták mindig is többségben voltak és lesznek is. Itt vagy rá te mint élő példa.

2022. ápr. 20. 18:25
 14/19 anonim ***** válasza:
36%
12es és mi köze annak ki nyerte a választást? Elég szomorú hogy azzal büszkélkedsz hogy egy olyan kormányra szavaztál aki azért ítélte el az ellenzéket, amit utána ő maga is meglépett szóval a válaszod már ne is haragudj de csak úgy sugárzik a primitívségtől xd.
2022. ápr. 28. 20:31
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
14-es Miről beszélsz? Látjátok, csak a másként gondolkodót tudjátok mocskolni.
2022. ápr. 30. 16:49
 16/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem, te nem másként gondolkodsz hanem nem tudsz logikusan gondolkodni, van egy kis különbség a két dolog között, amúgy meg senki nem mocskol csak indokold már meg hogy miért jó a mostani helyzet ami van Magyaroszágon, tehát hogy a kórházakban ha elmegyek műtétre nincsen szappan meg WC papír vagy mikor a törött lábammal műtöttek nem volt tiszta lepedő és majdnem elfertőződött a lábam. Vagy miért ilyen baromi drága minden tavaly óta, miért romlott tíz év alatt ennyit a forint, miért kerül egy ház 80 millióba lassan, te ezekre mind azt mondod hát ha zavar menjél ki, vagy pedig azt hogy nemtudom mi ezekkel a probléma na most ezek után elvárod hogy normális magyar embernek tartsalak téged pff.
2022. ápr. 30. 19:12
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Egyik szavaddal ütöd a másikat.Közgazdasági ismeretekkel nem vagy túlságosan eleresztve azt meg lehet állapítani.

Az ellenzéki kritika csak akkor ér valamit, ha meg is mondja mit tenne másképpen, de nem lózungokkal.

Ezzel lezártam.

2022. máj. 5. 11:50
 18/19 anonim ***** válasza:
64%

A 12-es ovis kommented után te még komoly kritikát várnál el a másiktól?

Jah és nem a 16-os kommentelő vagyok, sem ellenzéki, egyszerűen csak egy politikából mindkét oldalról régen kiábrándult.

2022. máj. 5. 12:14
 19/19 anonim ***** válasza:
42%
Zárjad 17es kit érdekel, amúgy meg nem ellenzéki kritikát nyomtam a saját telibevert életemből emeltem át példákat te észlény miért nekem kéne ezekre megoldásokat írnom ? Talán én kormányzom az országot te közgazdász zseni, ha annyira tudod a megoldásokat akkor mondd meg a mostani kormánynak hogy jobb legyen az életem/életünk, ne itt gyakorin osszad az észt nekem, de ettől nem félek, szóval jobb is ha hallgatsz mélységesen főleg a 12-es kommented után fhu te.
2022. máj. 8. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!