Orbán hogy lehet ekkora politikai zseni hogy negyedjére is laposra verte most éppen a komplett egybeállt ellenzéket ismét kétharmaddal?
A baloldal egy valóságtól távol álló, hazug képet ültetett be a gondolkozni képtelen emberek agyába, akik ezt valóságnak hitték. A sok önhibájából lecsúszott ember ezek után nem önmagában kereste a hibát, hanem megtalálta a kormányzatban.
Az ellenzék a gyűlöletre és az irigységre építette az elmúlt 12 évet. Egy réteg vevő volt erre, de a többség nem.Így aztán ezek az emberek most csalódottak, egyébként pedig naivak, hiszen azt hitték egy esetleges kormányváltás elhozza a kánaánt nekik. Tudjuk, hogy ez nem így van, azért meg kell dolgozni.
Csak egy példa az elmúlt évek ellenzéki hazugságából és hergeléséből. 2018-ban a Munka törvénykönyvének a módosítása során "Rabszolga" törvénynek nevezték és balhéztak a televízió épületében. Kérdezem én, hol vannak a rabszolgák? Erről aztán évek óta nem is lehetett hallani, holott, ha olyan nagy méltánytalanságot okozott volna ez a módosítás, akkor terítéken lenne. Egy árva szó sincs róla, még az ellenzék részéről sem. A lényeg meg volt, a balhé. Na ezekből lett elegük a gondolkodó embereknek!
9.: Azért ez igaz a kormányra is, aki beparáztatta a migrikkel a szintén gondolkodni nem tudókat úgy, hogy sokuk életében nem is látott migránst. :) A gyerekek kamu átműtése meg már akkora vicc volt, hogy még a fideszes barátom se bírta szó nélkül. A mélyszegény, lecsúszott emberek zöme meg szintén fideszes, úgyhogy pont nem ők azok, akik fújnak a fideszre. :)
Mielőtt kitalálnád, nem, nem vagyok baloldali, harmadik utas vagyok, mindkét szárny ugyanahhoz a madárhoz tartozik, ha érted, mire gondolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!