Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán hogy lehet ekkora...

Orbán hogy lehet ekkora politikai zseni hogy negyedjére is laposra verte most éppen a komplett egybeállt ellenzéket ismét kétharmaddal?

Figyelt kérdés
Szinte már kínos volt nézni az alázást...az ellenzéki politikus nagyrésze az ellenzéki eredményváróról elmenekült...
2022. ápr. 4. 20:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%
MZP-t nem kellett agyonverni. Elég volt ha megszólalt. Azon csodálkoztam, hogy MZP miatt nem lett négyötöd a Fidesznek :D
2022. ápr. 4. 20:31
 2/19 anonim ***** válasza:
26%
O1g Orbán egy géniusz, ennyi
2022. ápr. 4. 20:33
 3/19 anonim ***** válasza:
44%
Nem zseni. A buta, primitív réteget sikerült megvezetnie, amelyik az ország nagyobbik része + egykis választási csalás.
2022. ápr. 4. 20:34
 4/19 anonim ***** válasza:
68%
Nincs ebben semmi zseniális a magyar nép egy jelentős része egyszerű ember nézd meg vidéken szinte csak rászavaztak, egyszerű embereket pedig nagyon könnyű befolyásolni, engem pl csak és kizárólag akkor tud meggyőzni valaki az igazáról ha komplett érvrendszert épít fel a mondandója mellé, szóval a sorosozás, Mini ferizés, Brüsszelre mutogatás számomra nem elég meggyőző dolgok mögöttes ésszerű érvek nélkül, úgy látszik a többi embernek ez bőven elegendő, ha te is közéjük tartozol hát erre mit mondjak magadra vess :).
2022. ápr. 4. 20:45
 5/19 anonim ***** válasza:
86%
A háborús helyzetet nagyon jól állította be a kampányába, ezt ügyesen csinálta. De MZP is kellett ehhez a kétharmadhoz.
2022. ápr. 4. 20:55
 6/19 anonim ***** válasza:
80%
Lehet a vidéki embert hülyézni és lenézni de Rózsadombról nem lehet választást nyerni Sopronban lakom ami azért nem nevezhető kisvárosnak és tavaly Decemberben volt 100 éves a népszavazás ami miatt magyar maradt a város Orbán lejött és Ő is meg a OGY képviselő is beszédet mondott. Az ellenzéki politikusok nem hogy a hűség napjára de választásig nem jöttek el egy Sopron méretű városba még a tv-ben állandóan Sopronról és a soproni hagyományok felélesztéséről beszélő Brenner Koloman sem szerevezett semmit a Hűség napjára és utána se. Isten látja sötét lelkem nem vagyok nemzeti érzelmű hazafias valaki de b*zdmeg hogy lehet a Fidesz dolgát igy megkönnyíteni hogy csak Budapestre koncentrálok az egyik Momentumos képviselő azt találta mondani hogy járja a vidéket tegnap mondjuk volt Budaörsön azt hittem behugyozok a röhögéstől vidéknek nevezni azt ahova kivisz a helyijáratos busz még :D Szóval ha Sopront ennyire leszarják kézelem a többi még kisebb települést hogy leszarhatja az ellenzék
2022. ápr. 4. 21:23
 7/19 anonim ***** válasza:
47%
Kedves utolsó félreértettél nem azt mondtam hogy minden vidéki hülye lenne azt sem mondtam, hogy hülye azt írtam egyszerű az egyszerű ember nem azt jelenti hogy hülye a szomszédom pl székely és nagyon jól elbeszélgetünk szimplán ő egyszerűbben és egyszerűbb szavakkal fogalmazza meg a mondandóját de ettől még nem tartom őt hülyének csupán egy egyszerűbben gondolkodó ember, nincs ezzel semmi baj mert mint írtam ettől még jól el lehet vele beszélgetni. De az tény hogy minnél egyszerűbben gondolkodik valaki annál könnyebben lehet rá hatni is, mivel a túlzottan bonyolult érveket nem fogja érteni, így a lényegre törő egyszerű üzenetekkel könyebb rá hatást gyakorolni, de mint írtam nem is azt mondtam minden vidéki ember egyszerű lenne, csak hogy sok egyszerű ember van főleg vidéken, tehát ne vedd ezt magadra és az írásodból is látszik, hogy ésszerűen megfontoltan fogalmazol, de attól még akárhányszor lent voltam vidéken rokonok miatt stb elég gyakran láttam embereket akik ennek az egyszerűség elvének feleltek meg.
2022. ápr. 4. 21:41
 8/19 anonim ***** válasza:
Ez a vidékezős dolog kölcsönös. Igaz, hogy vidéken sok az egyszerű ember, akire hat a Soros-migráns-Brüsszel propaganda, de az ellenzék is sz.rik a vidékre rendesen. Az, hogy ott is vannak jelöltjeik akik szavazás előtt tartanak fórumokat nem nagy kunszt, igazából évtizedek óta nem akarnak a vidékkel mit kezdeni, totál odadobták a Fidesznek. Nincs semmilyen koncepciójuk, utólag meg legyintenek a "jah, hát a tudatlan vidékiek" mantrával. Basszus, még a Kutyapárt is többet tett, azok néha legalább megcsináltak egy buszmegállót vagy járdát festettek, a nagy összefogás két szalmaszálat sem tett keresztbe.
2022. ápr. 5. 14:20
 9/19 anonim ***** válasza:
25%

A baloldal egy valóságtól távol álló, hazug képet ültetett be a gondolkozni képtelen emberek agyába, akik ezt valóságnak hitték. A sok önhibájából lecsúszott ember ezek után nem önmagában kereste a hibát, hanem megtalálta a kormányzatban.

Az ellenzék a gyűlöletre és az irigységre építette az elmúlt 12 évet. Egy réteg vevő volt erre, de a többség nem.Így aztán ezek az emberek most csalódottak, egyébként pedig naivak, hiszen azt hitték egy esetleges kormányváltás elhozza a kánaánt nekik. Tudjuk, hogy ez nem így van, azért meg kell dolgozni.

Csak egy példa az elmúlt évek ellenzéki hazugságából és hergeléséből. 2018-ban a Munka törvénykönyvének a módosítása során "Rabszolga" törvénynek nevezték és balhéztak a televízió épületében. Kérdezem én, hol vannak a rabszolgák? Erről aztán évek óta nem is lehetett hallani, holott, ha olyan nagy méltánytalanságot okozott volna ez a módosítás, akkor terítéken lenne. Egy árva szó sincs róla, még az ellenzék részéről sem. A lényeg meg volt, a balhé. Na ezekből lett elegük a gondolkodó embereknek!

2022. ápr. 5. 17:19
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

9.: Azért ez igaz a kormányra is, aki beparáztatta a migrikkel a szintén gondolkodni nem tudókat úgy, hogy sokuk életében nem is látott migránst. :) A gyerekek kamu átműtése meg már akkora vicc volt, hogy még a fideszes barátom se bírta szó nélkül. A mélyszegény, lecsúszott emberek zöme meg szintén fideszes, úgyhogy pont nem ők azok, akik fújnak a fideszre. :)

Mielőtt kitalálnád, nem, nem vagyok baloldali, harmadik utas vagyok, mindkét szárny ugyanahhoz a madárhoz tartozik, ha érted, mire gondolok. :)

2022. ápr. 5. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!