Eltekintve Gyurcsány Ferenctől, Jakabtól és a többi ellenzéki politikustól, nektek mennyire szimpatikus jelenleg Márki- Zay Péter, mint politikus?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 19:55
A kérdező szavazást indított:
Nagyon-nagyon szimpatikus.
Szimpatikus.
Inkább közömbös.
Nem annyira szimpatikus.
Egyáltalán nem szimpatikus, sőt.
44 szavazat
2/7 anonim válasza:
Egyedül kiállt és vállalta a felelősséget ez nagy dolog, a többi politikustársa meg elsunnyogott, és hibáztatta csak.
3/7 anonim válasza:
Az előválasztás idején nagyon szimpatikus volt, akkoriban láttam benne potenciált. Az utóbbi fél évben szisztematikusan lerombolta a köré épült messiás-imidzset, és ezért nem (csak) Gyurcsány meg Jakab a felelős, hanem nagyrészt ő maga. Láthatóan nem csak én gondolom így, hanem rengetegen. Sajnálom, hogy így alakult, mert amúgy jó ötlet volt egy új, Gyurcsánytól függetlenebb arcot jelölni...
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, mi a valóság:
- MZP mindenkit elüldözött maga mellől, mindent is jobban tudott és senkitől nem fogadott el tanácsokat.
- MZP semmi háttértámogatást nem kapott a 6 párttól, azok széttárták a karjaikat, hogy csináljon, amit akar, 1 személyben eressze.
5/7 anonim válasza:
Lehet őt szeretni olyannak amilyen, lehet utálni is, de ő olyan amilyen, és sosem árult zsákbamacskát. Tisztasága megkérdőjelezhetetlen. Sajnos ez most nem jött össze neki. :/
6/7 anonim válasza:
Szimpatikus, de borzalmasan naiv mint politikus
7/7 anonim válasza:
Lesz ő még Magyarország miniszterelnöke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!