Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay Péter szimpatikus...

Márki-Zay Péter szimpatikus politikus neked?

Figyelt kérdés

2021. dec. 8. 14:35
A kérdező szavazást indított:
Igen, teljes mértékben.
Már nem annyira.
Nem.
58 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Az ellenzéki felhozatalból régóta a legszimpatikusabb.
2021. dec. 8. 14:39
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
A politikai palettáról jelenleg a legszimpatikusabb.
2021. dec. 8. 14:40
 3/12 anonim ***** válasza:
60%

Igen.

Végre van egy ellenzéki aki nem finomkodik és oda támad ami kényes téma a Fidesznek, pl.: Témában tartja, hogy a homofób Fidesz egyik fő alakja 20 fős meleg partin vett részt, és azt is, hogy több mint 50 ezer migránst engedtek be eddig, és hogy a Soros terv konkrétan nem létezik.

2021. dec. 8. 14:42
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Eleve tanultabb mint orbán, ez a beszédeiben is észrevehető. Határozott embernek tartom.
2021. dec. 8. 14:44
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Igen, nem rá szavazom majd, de el kell ismerni ő legalább őszintén elmondja amit gondol, úgy tűnik.
2021. dec. 8. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:
25%
Sosem volt az!
2021. dec. 8. 15:18
 7/12 anonim ***** válasza:
31%
Sokan kritizálják érte, de nekem szimpatikus hogy sokat beszél. Nyilván kampányeseményeken nem jó, de a hosszabb interjúk, beszélgetések alkalmával sokkal jobban meg lehet ismerni az álláspontját, véleményét a különböző témákról. Egyébként tetszik a gondolkodásmódja, ért ahhoz amit csinál attól függetlenül, hogy nincs mögötte komoly politikai múlt. Emellett érezni lehet azt is a megnyilatkozásaiban hogy ő még őszintén hisz benne, hogy lehet változtatni ezen az országon és ki lehet rángatni a gödörből valahogy. Persze erre 4 év nem lesz elég, de ezt szerintem tudja mindenki.
2021. dec. 8. 15:22
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

Hát sajnos azért beszél sokat, mert még a vele szimpatizáló újságírók zöme is azt hiszi, nemhogy négy év kell, de másnap jó lesz. Aztán meg: ha sokat beszél, a felének tetszik, a másik fele finnyás. Ha keveset beszél, a felének tetszik, a másik fele finnyás. Ha konkrét bűnöket fogalmaz meg, egyik fele felhördül, másik fele kevesli. Ha nem beszél róluk egyik fele fitymálja, másik fele követeli.

A kérdés jó! "neked", "nekem" lehet szimpatikus vagy nem. A tömeg ebben megegyezni képtelen.

Pedig itt a szimpátia tökéletesen lényegtelen. Ha nekem egy tökéletesen unszimpatikus ember jót tesz, örülök Ha egy minden szempontból elképesztően szimpatikus rosszat tesz, nem örülök.

Itt egyedül az számít, képes-e rá! Mármint a Fideszt legyőzni. És akinek ez fontos, bármi okból, az ne kérdezősködjön, ne meditáljon, hanem határozottan menjen el és szavazzon. Rá ne, mert nem lehet, de az általa képviselt társaságra, bármi név is álljon ott, azonnal és habozás nélkül.

Aztán utána, úgy fél év múlva megkérdezhetjük: szimpatikus nekünk ez az ember? Aztán körülnézünk magunkon, és tudnunk kell a választ.

2021. dec. 8. 15:53
 9/12 anonim ***** válasza:
40%

Eleinte az volt.

De, miután kijelentette,hogy melegházasságot akar bevezetni, meg teljesen átadnának mindent irányítást az EU-nak, utána unszimpatikussá vált.

2021. dec. 8. 16:26
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
Ma nagyon szimpatikus volt, ahogy a Karácsony Gergellyel közös sajtótájékoztatójukon beolvasott Császár Attilának. Persze kérdés, hogy mit fognak belőle leadni, de én élőben hallottam a sajtótájékoztatót.
2021. dec. 8. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!