Budapestiek, elégedettek vagytok Karácsony Gergellyel?
Én vidéki vagyok, nem ismerem a mai budapesti helyzetet. A multkor ugye megszavaztátok, hogy Ő legyen a főpolgármester.
Jobb mint Tarlós? Azt kaptátok tőle, amit vártatok?
Nyilvános wc-ket ígért Zuglóban. Erre egész Zugló lett egy nyilvános wc.
Direkt megígérte, hogy nem lesz fizetős a parkolás. Rá nem sokkal látom, hogy a földmunkások szerelik be a parkolóórákat.
Stadionstopot ígért. Erre mintha mi sem történt volna minden felépült.
Egy gusztustalan elvtelen senki. Aki azt hiszi következmények nélkül hazudozhat össze-vissza
Részben, amíg a fideszes polgármester volt, az valahogy milliárdokat kapott metróra, stadionra stb. Ellenzéki lett a vezetés és egyből elvették minden forrását, a bevétel 2017-18-hoz képest, kb 50%-al volt kevesebb mint 2021-ben.
Azért ha valakinek a fizetését megfeleznék, lehet a hónap végén elgondolkodna, h munkáltatót vált...
Mint budapesten közlekedőként azt mondom, hogy a bicikli sáv se rossz ötlet, de sajnos mellé 4 sávos autóút kellene.
A város háza eladás botrány is eléggé gyanús, mert aki terjeszti az nem az igazi anonymus.
Annak idején külföldi nyaralásomat halasztottam el, hogy délelőtt szavazni tudjak, délután vasárnap indultam péntek este helyett.
Tarlósra szavaztam.
Azóta is hiányzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!