Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP :"azért kaptam ki, mert...

MZP :"azért kaptam ki, mert Lázár etette a cigányokat". Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

Most pár perce az ATV bejátszott egy telefonbeszélgetést MZP-vel. Arról kérdezték, hogy gratulált-e már Lázárnak hogy megnyerte a választókörzetét. Erre MZP azt válaszolta, hogy "neki volt ideje napi két fórumot is tartani, míg ő az országot járta (mzp)". "Lázár állandóan vendégelte és etette a cigányokat". Esküszöm így mondta : "etette a cigányokat". Nem romákat...

Erről az őszinte önkritikus véleményről mi a véleményed?

2022. ápr. 4. 19:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%
Nem, azért kapott ki, mert a rózsaszínű csillámpóni hátulról meglökte.
2022. ápr. 4. 19:32
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Én itt élek Csongrád-Csanád 04. evk-ban (Lázár-MZP körzete).

Egyértelmű volt, hogy Lázár fogja behúzni a körzetet, már hónapokkal előtte is. Nagyon erős kampányt toltak Lázárék, emellett a választás előtt 3 nappal Orbán Viktor is itt volt, ez is biztos aktivizált bizonyos szavazókat, valamint az szintén, hogy Lázár kihúzatta magát a Fidesz listáról, ami szintén aktivizált olyan szavazókat, akik lehet, hogy alapvetően nem mentek volna el. Lázár az elmúlt időszakban nagyon sok fejlesztést hozott körzetszerte. Tényleg jól végezte a munkáját (bölcsődék nyíltak, óvodákat nyitottak/újítottak fel, város/falu fejlesztés, új utak/körforgalmak épültek,stb.)

Van közel 7ezer szavazatkülönbség közöttük, tehát nem azon múlott, hogy azt a párszáz romát lefizették-e.

2022. ápr. 5. 09:35
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
Miért nem etettek ők is? Ismerik a rendszert, tudják mivel lehet vidéken kampányolni, de mégsem teszik mert az munka és a munka az büdös.
2022. ápr. 8. 07:08
 14/19 anonim ***** válasza:
87%

Való igaz hogy nagyon sokan szavaztak azért mert fizettek neki.

Ózdon 10000 ft, majd délután már 30000-et adtak a szavazatért.

Gusztustalan egy banda, de hát nyertek.

Majd ezt a pénzt úgy is rajtunk hajtják be.

2022. ápr. 8. 07:38
 15/19 anonim ***** válasza:
74%

Úgy mondjátok itt a nemleges válaszokat, mintha ott letettek volna és láttatok volna mindent, talán ti is cigányok vagytok és most tagadtok?

Tudjátok, mindenki annyit ér, amije van. Nektek mitek van, vessetek számot magatok előtt, lehet hogy semmit sem értek XD

2022. ápr. 8. 08:42
 16/19 anonim ***** válasza:
45%
Semmiből nem tanul, és nem tud elegánsan veszíteni. Tudom, tudom, ne is mondjátok... a fidesz volt a nem elegáns. De ha mzp-ben meglenne az a kultúr- és morális fölény, amit puzsér belelát, akkor legalább vasárnap óta méltósággal viselkedhetne.
2022. ápr. 8. 14:14
 17/19 anonim ***** válasza:
#14. Én szívesen biztosítanék 30000 Ft-ot a fővárosi lakásszínházak támogatásának terhére. Mert az a pénz az enyém is. :)
2022. ápr. 8. 14:16
 18/19 anonim ***** válasza:
73%

MZP legújabb agymenése:

Nem veszi át a mandátumát, inkább visszamegy Hmvásárhelyre, hogy megvédje a hmvársárhelyi gyermekeket attól, hogy a fidesz elvigye őket katonának Ukrajnába.

2022. ápr. 8. 15:39
 19/19 Salx Narval ***** válasza:
57%
Az első része nyilván igaz, Lázár helyben kampányolhatott. Azt sem tartom kizártnak, hogy megvendégelt romákat is. Azt viszont tévesen gondolja, hogy e miatt veszített. Össze vissza beszélt az egész kampány alatt, az emberek nagy része meg sem értette mit akar, három nap kellett mire végre kimagyarázták, hogy mit is akart mondani. Az ellenzéki szavazók nagy része nem kér az MSZP-ből, a balra csapódó JOBBIK-ból és természetesen Fletóékból sem. Ha nem ő kiválasztott, akkor sem lenne sokkal jobb az eredményük, max nincs ekkora fölény.
2022. ápr. 8. 16:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!