Miért általános nézet az ellenzék körében, hogy vidéken mindenki tanulatlan bunkó aki nem ért az internethez, és csak megyei újságból a Duna Tvből meg a Kossuth Rádióból tájékozódik?
Figyelt kérdés
bezzeg Budapest! ott mindenki 8 diplomás, 5 nyelven beszél és csak Mezzot néz
hvg, 444 komment szekciói, netes fórumokon, és ezen az oldalon is ez ömlik az ellenzékiek klaviatúrájából
2022. ápr. 4. 19:00
21/26 anonim válasza:
19 mit hozok össze? Szerinted én hoztam ide ezek a hülyéket? Vagy mi? :D Eszednél vagy?
22/26 anonim válasza:
21. Szánalmas vagy. Amíg az ellenzék ilyen agyvérszegény addig nem igazán lesz változás. 19.voltam
23/26 anonim válasza:
Részben magamra ismertem. Érettségi és két szakma. Ja, és Mi Hazánk szavazó vagyok, pont az ilyen hülyék miatt mint amilyen te is vagy. Bekezdésenként próbáld értelmezni amit a 14 hozzászólásod tartalmaz. Szerintem nem fog menni, de még a leg debilebb is megérdemelt még egy esélyt.
24/26 anonim válasza:
Az a jó az egészbe,hogy az olyanok,mint te,akik most nagyon megvagytok elégedve a vidékiekkel,szóval ha a városba találkozol egy tájszólásos emberrel,akin látszik,hogy fogalma sincs a városi életről,az fogod mondani,hogy jó nagy paraszt....
Ezek az alapvető gondok!!
25/26 anonim válasza:
Simán csak szeretnek ezzel jönni, hogy mert ők ellenzékiek micsoda tanult, diplomás, jogász meg stb emberek. Aztán mikor mondjuk ez van még az sem jön össze nekik hogy méltósággal fogadják, hogy vesztettek, helyette megy a sárdobálás.
26/26 anonim válasza:
Nem tanulatlan csak olyan helyekről tályékozódnak.
Szüleim 65+ diplomás vasútmérnök és angol tanár. Reggel 6-8 kor Kossuth rádió, délelőtt kerti munka utána M1 megy ebéd közben, majd este elolvassák az észak mo újságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!