Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha rengetegen utálják a...

Ha rengetegen utálják a fideszt, akkor hogyhogy ők nyertek megint?

Figyelt kérdés
Rengeteg helyen olvastam a szavazás előtt, hogy utálják a fideszt, biztos nem szavaznak rá. Környezetemben is ezt hallottam rengeteg embertől. Erre mégis jó nagy fölénnyel nyertek. Vagy hazudnak az emberek?
2022. ápr. 4. 18:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
19%

Lehet az ellenzéknek is azt kellett volna hazudnia, hogy Orbán Viktor fegyvereket akar küldeni Ukrajnába Putin oldalára, és emiatt a NATO megfog minket támadni. Lehet nyertek volna. :D

Igazából tanulhatnának. Mert az egész Fideszes győzelem mindig csak ennyi:

1. Gyurcsány vót!

2. Soros, Migráns!

3. Soros, Migráns, Brüsszel!

4. Háború!

2022. ápr. 4. 18:28
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Többen nagyon tartalmasan írtatok.

4 évvel ezelőtt ugyanez volt. Tele volt a net azzal, hogy mindenki a Jobbikra fog szavazni, elegük van a Fideszből...

Egyébként most a covid alatt panaszkodtak rengetegen a Fidesz miatt, meg hogy alig várják, hogy leváltsák őket. Valószínűleg sokan nem mondanak igazat, ahogy mondtátok itt páran.

2022. ápr. 4. 18:34
 23/25 A kérdező kommentje:

#15: Jogos!!

#16: Én is tartok ezektől amit leírtál. Nekem gyanús volt mennyi mindent adott az embereknek a Fidesz az utóbbi időben. Tartok tőle, lassan ennek vége.

#18: Hát ebben is van igazság...

#19: Sose fogjuk megtudni az igazat. :)

2022. ápr. 4. 18:39
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
A 13-as valaszolonak van igaza, leginkabb a kozepkoru, csalados emberek szavaztak a Fideszre, akiknek ameddig van teto a fejuk folott es a gyerekeiknek mit enni adni, addig teljesen mindegy, mi lesz az orszaggal. Mas kerdes, ki fogja a gyerekeiket tanitani es ki termeli majd ki a nyugdijukat. A tamogatasok jol jottek tovabba a kepzetlen, de ambiciozus kedvu egyeneknek is. Ilyen erosen tradicionalis, enkozpontu, kozepszeru emberek, pl. altalanos irodistak, bolti eladok vagy recepciosok, szoval gondolj barmi ilyen nagyon generalisra, amivel nem kereshetsz soha tul sokat, de annyira eleg, hogy megelj belole. Sokan szidjak pl. a mezogazdaszokat, kocsmaros "ostoba" videkieket, de akiket en ismerek ilyet mind utalja a Fideszt, mint a sz.rt.
2022. ápr. 4. 19:18
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy nincs megfelelő ellenzék.
2022. ápr. 5. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!