Felfogtátok mindannyian, hogy ez milyen brutális teher?
kedves kérdező!
én a helyedben elgondokodnék azon, hogy mi van akkor, ha a fidesznek azért nem kellett hitelt felvennie, mert azok a mocsoséd komcsik valamennyire rendberakták az államháztartást. ez különösen azért lenne érdekes, mert pont az általad nagyra tartott párt pénzügyminiszerete ismerte éppen a minap, hogy Bajnaiék mégiscsak jól csinálták ezt a dolgot.
(hogy ne vádolhassatok azzal, hogy ronda komcsizsidóbérenc forrást linkelek...)
Kamumail!
Azért nem sorolja be Orbánékat, mert aki ugyanabba a sorba teszi őket mint a jövőfelélő mszp-s bűnözőket az egy gondolkozásra képtelen hazug csaló.
Egy kicsit is normális, nem félhülye embernek tudnia kell disztingválni.
"Azért nem sorolja be Orbánékat, mert aki ugyanabba a sorba teszi őket mint a jövőfelélő mszp-s bűnözőket az egy gondolkozásra képtelen hazug csaló.
Egy kicsit is normális, nem félhülye embernek tudnia kell disztingválni."
Ugye tudod, hogy a második mondatoddal telibe ütötted az elsőt? :D:D
"A kérdező kommentje:
22:54 : Istenem ! Ennyire ostoba emberek léteznek ????
Azért akarta a hiányt nagyobbra venni te marha, hogy adót tudjon csökkenteni és a gazdaság beinduljon te idióta majom ! Csak ugye az EU nem hagyta. Orbán legalább megpróbálta azt amit Gyurcsány-Bajnai soha !"
Hat igen de talan Bajnai-Gyurcsany a realitasok talajan elt es nagyon jol tudta, hogy az EU erre nemet fog mondani! A gazdasagot nem kell beinditan az olyan mint egy jaro motor nem szerncses "belenyulni" maximum hatekonysagot lehet novelni de penzzel vagy atcsoportisitassal semmikeppen sem hianynovelesselaz egy eletveszelyes dolog!
A komment megírásának időpontja: tegnap 00:26
"A kérdező kommentje:
A Bajnaiék által hazug módon tarthatónak vett 3,8 %-os hiánycél CSAK AZÉRT TARTHATÓ MERT ORBÁNÉK ZÁROLTAK 120 MILLIÁRD SZERZŐDÖTT PÉNZKIÁRAMLÁST ÉS 200 MILLIÁRDOT BESZEDNEK A BANKADÓVAL TE NAGYOKOS !!!
HA NEM LENNE BANKADÓ AKKOR A HIÁNY LEGALÁBB 5-6 % LENNE TE SZERENCSÉTLEN !!
BAJNAILK HAZUDTAK !
SENKI NEM ÉRT ITT SEMMIHEZ ???"
Orbanok zarolhatnak 120 milliardot es beszdhetnek bankado formajaban 200-at de egy hianycel nem csak a sajat gazdasagon mulik eleg ha 1-2 rossz beszolas miatt meg 1x 2x padlora kuldik a forintot. Az allamadossag es sok minden mas is Euroban van meghatarozva ha tovvabra is padlon lesz a forint akkor kb 6-7%-os hiannyal is lehet majd szamolni nem beszelve az emiatt becsodolt vallalatokrol akik adijukkal hozzajarulnak a koltsegveteshez nem beszelve a munkaerorol stb.
Abban teljesen 100% igazad van, hogy brutalisan eladositottak az orszagot ehhez komolyan modom kulon szakertelem kellet, hogy ilyen nagy osszegek vesszenek el a semmibe! Ha Orbanek valamit is akarnak nagyon fel kell kotniuk a gatyajukat es elsosorban le kell mondaniuk a belpolitikai harcok kivitelerol mert azzal artanak a legtobbet! En szurkolok nekik, hogy sikeruljon es alljon talpra az orszag bar sajnos sok a kulso tenyezo is de meg mentehto minden!
Ne 10 millaval osszad, nem annyi dolgozo ember van Magyarorszagon! 2M. Es akkor meg optimista voltam!"""
10 millióval osztottam, és néggyel szoroztam, mert a gyerekek után befizetem. Ha 30, nem 300, akkor nekem O.K. De valamit elszámoltam, igaz?
ja látom. 1,200,000-et kell kifizetnem a családomra. Ez már kicsit gáz.
Főleg a hitelezőnek, mert ezt megnem mondom , mikor fizetem ki, de nem ma, az biztos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!