Mit gondoltok ilyen választási eredmény után?
Bíztam az összefogásban, hogy sikerül valami változást elérni. Ha kormányváltásra nem is, de kétharmadra semmiképp nem számítottam, mint sokan mások.
A háborúval kapcsolatos propaganda nagyon benne van az emberekben, szüleimben is, fideszesek mindketten.
Budapesten teljes ellenzéki győzelmet jósoltak, mégis lett 2 fideszes körzet.
Az ország elhagyásától kezdve minden kavarog a fejemben, de leginkább az, hogy mivel nem értek egyet a jelenlegi rendszerrel nekem rossz-e felfogásom, nem gondolkodok jól, vagy tényleg nagy bajok vannak. 19/F
Azt, h tanulatlan, megvásárolható fiatalok szavaztak a fideszre, csak ciki lenne bevallalni.
-25 év alatti dolgozók (tanulatlanok, mert ilyenkor még egyetemre, fősulira kéne járni nagyban)
- Babavárós meg CSOKosok (ők is tanulatlanok, ha lenne egy kis eszük, nem a gyerekszülésre alapoznák a jövőjüket)
#1 nem unod még a ctrl+V-t egész nap?
Már felesleges ez a propaganda szöveg, nem mész vele semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!