Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezután a választás után...

Ezután a választás után jobban szégyelled, hogy magyar vagy?

Figyelt kérdés
Rajtunk röhög a fél világ. Megszavaztuk magunknak megint a putyin pincsit. A magyar nép rasszista, homofób, putyin pártinak van elkönyvelve külföldön. Ha meghallják, hogy magyar vagyok, a legtöbb úgy néz rám mint a véres ingre.
2022. ápr. 4. 14:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Szégyen a Fidesz!
2022. ápr. 4. 15:13
 12/18 anonim ***** válasza:
47%

Elhagytam az országot már azt hittem van itthon még remény de nincs!

Ha valakinek jó az ha lenézik egészségére én már évek óta letagadom a magyar származásom.

2022. ápr. 4. 15:16
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Szégyen. hogy 12 év teljhatalom arra volt jó, hogy minden 10 falu kapjon 1 stadiont. Közben az egészségügy, oktatás meg elrohadt. Szégyen, hogy a legkorruptabb ország vagyunk az EU-ban és nálunk az egyik legkevesebb az átlagbér az EU-ban. Szégyen a kormányközeliek gazdagodása és az is, hogy mindezt soros-migráns-brüsszel c. propagandával próbálják meg elfedni. Sajnos még mindig működik, kijelenthető, hogy a választók fele teljesen 1 bites és nem tud árnyaltan gondolkodni.
2022. ápr. 4. 15:18
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

,,Elhagytam az országot már azt hittem van itthon még remény de nincs!"

Ezt sokaknak javaslom.

2022. ápr. 4. 15:32
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Érdekes, az elmúlt években Angliában és Németországban is hosszabb ideig tartózkodtam, mégsem volt jellemző hogy így gondoljanak a magyarokra.

Ha rád mindenfelé külföldön úgy néznek, mint a véres ingre, akkor ott veled vannak bajok, nem a származásoddal.

2022. ápr. 4. 15:34
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Teljesen hidegen hagy, hogy a külföldi agymosott tiktokmatyik mit gondolnak, örömködjenek csak a propagandájukon.
2022. ápr. 4. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:
26%
Mindig is szégyelltem, de most már valami erősebb kifejezést keresek, a "szégyen" erre kevés.
2022. ápr. 4. 18:49
 18/18 anonim ***** válasza:
62%
17# téged meg a magdfajtákat szégyelli inkäbb a nép
2022. máj. 3. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!