Lehetséges, hogy inkább az ellenzékiek agymosottak és nem fideszesek?
Akkor te is mehetsz nuygodtan mert neked is van eszed.
Én semelyik párt oldalán nem állok de ha szavazoi akkor már inkább a kisebb sz@rra szavazok ami a fidesz mondj 1 de csak 1 jó tulajdonságot ami jó volt az ellenzék idején csak 1-et.
A fidesz legaläbb tudott hűzni valamit a GDP-n meg a megélhetőségen
Igen, én is megyek sajnos a családommal. 2 év alatt elintézünk mindent és Ausztriai magyarok leszünk. Ez van.
Nem tűnik fel egyébként, hogy lassan már mindenhol is munkaerőhiány van itthon? Értem én, hogy mindenkire adjátok a kabátot, aki a kormányt kritizálja, de nehogy azt hidd, hogy majd ha megint kimegy 1 millió magyar a következő 5 évben mondjuk, akkor minden jobb lesz itthon, csak mert tizedjére is fidesz 2/3 lesz.
Ezt nehezen hiszem el, hogy komolyan kérdezted. A fidesz jól csinálja a dolgokat? Az évszázad vicce XD Magyarországot a VILÁG legszegényebb, legnagyobb válsággal küzdő országai közé sodorta. Tönkretett közel félmillió katás és egyéb vállalkozót, bezárja a postákat, orvosi rendelőket, rekord magasra emeli az üzemanyag árat. Tucatszámra záratja be az iskolákat mert nincs tanár, vagy a fűtést nem tudják fizetni. Mert arra nincs pénz, tűzijátékra meg egyéb baromságokra meg van. Míg az EU-ban már 5% alatti az infláció addig nálunk lassan 30%!!!! És ez csak a fidesz rossz döntései miatt!
Brüsszeltől is a fidesz miatt nem kapunk pénzt! Mindenki kap európában csak a fidesz nem? Nem gyanús neked? Jah, neked nem mert te és a többi fideszes gondolkodás nélkül elhiszi amit a tévében mondanak, azaz hogy azért nem kapunk pénzt brüsszelből mert nem engedjük be a pedofilokat az óvodákba. Ezeket a fideszes propagandaszövegeket tényleg csak a legeslegbutább agyhalottak hiszik el.
"Ha nem a fidesz nyer vasárnap, hétfőn Márki viszi a gyerekeket meg időseket a háborúba" Na ezt a rettentően nagy hazugságot elhitték az agymosottak, a buta emberek, és ezért nyert a fidesz. Úgy mentek szavazni, hogy "utálom a fideszt mert tönkretették az országot, de nem akarom hogy Márki elvigye a gyerekem a háborúba". A jelenlegi brutális válságot az ellenzék időzte elő? Mekkora késze van ebben az ellenzéknek? SEMMI! Csak a fidesznek köszönhetjük! Akkor miért ne szavaznánk az ellenzékre?
Csak az agymosott birkák támogatnak egy olyan rendszert amiben az államcsőd és a teljes nyomorúság felé száguldunk...
A fidesz a sor rossz közül a legjobb.
Jobbik, bumm megbukott.
Most ugyan ez van/lesz a tisza párttal is. Van még aki isteníti a petikét, de annyi balhéja van, hogy fel fognak ébredni az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!