Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország tegnap lényegében...

Magyarország tegnap lényegében a Szovjetuniót választotta az EU helyett?

Figyelt kérdés

Orbán ismét 2/3-os győzelmet aratott, brutális a fölénye. Azt is tudjuk, hogy mennyire az EU ellen van, és az EU-ban is már mindenki utálja őt. Már korábban is kilépett volna, csak a valószínűleg a covid mizéria miatt tolódott el a dolog. Most viszont már úgy tűnik, minden támogatást megvon tőlünk az EU. Ezzel teljes bizonyossággal ki lehet jelenteni: hamarosan jön a Huxit.

Ellenben Putyinról az a hír járja, hogy létre akar hozni egy új Szovjetuniót. Mivel Orbán az ő első számú pincsije, nyilván rá is számít ennek felépítésében, és abban is biztosak lehetünk, hogy Orbán készségesen fog neki segíteni ebben.

Tegnap szavaztunk: Az eredmény azt mutatja, hogy a magyarok túlnyomó többsége is arra vágyik, hogy szakítsunk az EU-val és a Szovjetunió tagja legyünk?

2022. ápr. 4. 10:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
#9 akkor mit foglalkol vele? örvendezzél hogy nyertetek
2022. ápr. 4. 11:02
 12/23 anonim ***** válasza:
68%
Igen. Putyinbarát oroszszopó emberek.
2022. ápr. 4. 11:03
 13/23 anonim ***** válasza:
72%
#6 ha demagógia, akkor miért nyal Orbán Putyinnak és miért harcol állandóan Brüsszellel?
2022. ápr. 4. 11:04
 14/23 A kérdező kommentje:

#1: Tegnap szavaztátok meg, hogy ez a célotok.

#5: Egy szóval sem mondtam, hogy holnaptól. Nyilván hosszabb folyamat, de simán el fogunk jutni odáig, ha Orbánon múlik.

2022. ápr. 4. 11:06
 15/23 anonim ***** válasza:
18%

Nincs itt semmiféle Szovjetunió.

Veszíteni pedig tudni kell ugyebár.

2022. ápr. 4. 11:14
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A Fidesz egy burzsoá párt. Kommunistaként én is az ellenzékre szavaztam.
2022. ápr. 4. 11:30
 17/23 anonim ***** válasza:
70%
Lehet én vagyok a hülye, de ezt nem értem, mindenki minket vádol orosz barátsággal, mintha Magyarország lenne az egyetlen, aki üzletel az oroszokkal. Az erópai országok többsége tőlük kapja a gázt meg az olajat, még a nagy Németország is a gázellátásának 40%-át onnan kapja. Az amcsik is üzletelnek az oroszokkal, meg úgy kb. a fél világ. Putyint meg nem csak Orbán látogatta meg a közelmúltban, hanem pld. a francia elnök is. Azt meg, hogy miről tárgyaltak senki nem tudhatja biztosan, hiszen mint ahogy láttuk, csak négyen voltak a szobában. Amúgy meg a lengyelek szénája sem áll valami jól az EU-nál, ők sem kapták meg a megígért pénzt valamilyen feltétel nem teljesítése végett, úgyhogy ők meg végképp ne bíráljanak minket.
2022. ápr. 4. 12:46
 18/23 A kérdező kommentje:

#17: Igen, nem csak mi üzletelünk velük, de Orbán az egyetlen aki ennyire elvtelenül dörgölőzik hozzájuk, és aki ennyire csak Putyinnak akar megfelelni, és bármit megtenne, amit Putyin kér.

És olyan vezetője sincs még egy az EU-ban, aki ennyire az ellensége lenne Európa túlnyomó részének, mint Orbán.

2022. ápr. 4. 13:01
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben Egyettértek.

Szerintem a Fideszeseket az se érdekelné ha holnaptól megszűnne magyarország.

Akkor is vigyorogva Orbánt puszilgatnák.

2022. ápr. 4. 13:39
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
#17 de csak mi nyaljuk a seggét. a külügybe is ki be jártak, az államtitkaink is nyilvánosak
2022. ápr. 4. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!