Miért nem lehet elismerni hogy a tegnapi nap a magyar ellenzék totális csődje volt?
Én az ellenzékre szavaztam, bár túl sok elvárásom nem volt, kiegyeztem volna azzal, hogy a 2/3 nem lett volna meg a fidesznek.
Ma reggel akármelyik oldalt nézem megy a mutogatás, a sárdobálás, a vidéki emberek szidalmazása. Ennek nem szabadna szavazni, attól elvenném a szavazati jogot stb. Így meg úgy igazságtalan a választási rendszer. Meg amúgy is volt biztos csalás benne, meg krumpli és hús osztás stb.
Miközben annyi történt, hogy országos szinten felmosta a Fidesz a padlót az ellenzékkel, MZP még a saját körzetében is !! elvérzett, 2018hoz képest 800.000 szavazatot vesztett az összefogás.
Itt nem arról van szó, hogy megvettek néhány zsák falut disznóhússal, vagy hogy a választási rendszer miatt nyert a fidesz. Összefogva volt szarabb az ellenzék majdnem 1 millió szavazattal mint 4 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!