Kire szavaznál, ha ma lennének a választásók?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ma ki győzne. Szavazzatok kérlek!2022. ápr. 4. 10:19
A kérdező szavazást indított:
Fidesz-KDNP
Összefogás (DK-Jobbik-MSZP-Momentum-LMP-Pbeszéd)
26 szavazat
1/10 anonim válasza:
A Fideszre, úgy ahogy tegnap is! ;)
2/10 anonim válasza:
Ahogy tegnap, listán és egyéniben is a Kétfarkú Kutyapártra.
3/10 anonim válasza:
Aki az ellenzéki Összefogást jelöli be, annak nem volt elég a tegnapi , újabb történelmi vereség??
Nekem mindegy, én 1994 óta Fidesz szavazó vagyok...
4/10 anonim válasza:
Hányszor méritek még fel, hogy a Gyakorin többségben vannak az Összefogdosósok?
6/10 anonim válasza:
Gyerekek, most itt ismét eljátszotok a p@csötökkel a sarokban, iszonyatos ellenzéki összefogás " győzelem" a GYk n....de hát tegnap este a VALÓSÁGban mi történt??
7/10 anonim válasza:
Én természetesen megint az Ellenzékre szavaznék.
8/10 anonim válasza:
Fideszre, amíg csak élünk.
2/3 forever.
9/10 anonim válasza:
És akkor kijön az eredmény, hogy 2/3a lenne az ellenzéknek ha az a 25 gyakori felhasználó választana csak akik most szavaztak.
Hurrá!
A Fidesznek meg 3/3-a lenne ha csak a kormánytagok mehettek volna el választani! Akkor most essünk hasra vagy mi kéne???
10/10 anonim válasza:
Fideszre ugyanúgy! És 4 év múlva is ismét rájuk fogok! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!